Adevăratul motiv pentru care Mihaela Tatu a divorțat de primul soț: „Nu-mi plac bărbații copii, pe care să te apuci să îi crești”

30 septembrie 2024 17:08   Vedete românești

Mihaela Tatu (61 de ani) s-a retras demult din lumina reflectoarelor, însă a rămas una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Despre viața ei amoroasă se cunosc puține detalii, însă la un moment dat a vorbit despre divorțul de fostul soț, dar și despre bărbatul ideal.

De ce a divorțat Mihaela Tatu de tatăl fiicei sale

Mihaela Tatu s-a căsătorit prima oară când avea 21 de ani, însă destinul nu a ținut cu ea. Vedeta avea să divorțeze de tatăl fiicei ei când aceasta avea doar 16 ani.

„M-am măritat la 21 de ani, iar alături de acel om am crescut, m-am dezvoltat și am avut cea mai mare realizare a existenței mele, pe Ioana. L-am ales pe acel bărbat și cred că nimic nu este întâmplător în viață.

Dacă aș lua-o de la început, nu știu dacă m-aș mai căsători cu tatăl Ioanei, dar să presupunem că tot el ar fi, copilul l-aș face la fel de repede: am crescut o dată cu ea, am învățat una de la alta, eu să-i fiu mamă, ea să fie fiica mea”, a mărturisit Mihaela Tatu pentru Life.ro, în urmă cu ceva timp.

La momentul divorțului, fosta prezentatoare Tv era contabilă într-o uzină din Brașov.

„Când am plecat din uzină, unde eram contabilă și m-am angajat la un radio particular, au înnebunit toți ai mei. Aveam 26 de ani. „Să pleci tu de la serviciul ăla călduț! Ce e aia post de radio, ce înseamnă particular?'. Tatăl Ioanei, crescut într-o familie tradiționalistă, nu a înțeles nimic din plecarea mea din uzină.

De ce am făcut-o? Mi-au plăcut întotdeauna începuturile. Iar atunci am prins curaj să mă desprind. Revoluția din 1989, sau ce o fi fost ea, a fost pentru mine gura de aer. Am vrut să dau la Teatru, tatăl Ioanei nu a zis nu, dar nu a mai vorbit cu mine”, a mai mărturisit ea.

Ce i-a spus soțului înainte de divorț + Cum arată bărbatul ideal pentru ea

Mihaela Tatu a dezvăluit și ce i-a spus soțului ei în momentul în care a decis să divorțeze.

„M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune „te iubesc', nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie”, a adăugat vedeta pentru sursa citată.

De asemenea, Mihaela Tatu a făcut câteva mărturisiri despre cum arată bărbatul ideal pentru ea.

„De foarte multe ori când făceam emisiunea De 3 x femeie erau bărbați care îmi spuneau: «Doamna Mihaela, dar când faceți o emisiune și De 3X bărbat?» Și le dădeam de fiecare dată același răspuns și pe care ți-l dau și ție acum! Nu trebuie să fii de 3X bărbat, trebuie să fii bărbat o dată, dar bine!

Dacă intimidez? Ceea ce am spus acolo este real! Dacă intimidez un bărbat înseamnă că nu avem ce să… Eu sunt doar o femeie cu bucurii, cu un anumit fel de a fi, cu multă energie, isteață, cu simțul umorului, care nu suportă grobianismul! (…)

Mă impresionează deschisul ușii la mașină, mă impresionează deschisul ușii în momentul în care intri într-o încăpere, mă impresionează să-mi ții haina! Sunt poate o tipă de modă veche! Mă impresionează bărbatul care simte când este ceva, care intervine, care pune întrebări, bărbatul care știe să ocrotească și să facă o femeie să se simtă în siguranță!

Nu-mi plac bărbații copii, pe care să te apuci să-i crești! Nu suport în jurul meu așa ceva! Dacă nu e, nu e, avem altă treaba de făcut! (…) Am foarte mulți prieteni bărbați! Mulți și sunt adevărați și de drum lung, însă pe mulți dintre ei nu i-aș vrea lângă mine! Sunt doar prieteni! Și în acea zona de colaborare profesională sau în anumite evenimente mergem, facem echipa grozavă, dar nu i-aș vrea lângă mine! Și consider că soțiile lor sunt niște eroine!”, spunea Mihaela Tatu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Mai multe