Mihaela Tatu se teme de moarte. Momentele care i-au marcat existența: „Eu urmam!”

Mihaela Tatu, una dintre cele mai remarcabile femei din showbiz-ul românesc, vorbește pentru prima dată despre moarte și fricile pe care le are. În trecutul ei a avut parte de o serie de evenimente traumatizante, care au făcut-o să aprecieze viața la adevărata ei valoare. Ce are face dacă ar afla că mai are două săptămâni de trăit? 

Mihaela Tatu / foto: Arhiva Click!
Mihaela Tatu / foto: Arhiva Click!

În ciuda zâmbetului larg, a râsului colorat și a energiei debordante de care deseori dovadă, Mihaela Tatu a traversat mai multe momente grele care au afectat-o. În urmă cu mai mult timp și-a pierdut ambii părinți, a fost supusă unei operații de fibrom, apoi a ținut piept morții fratelui și surorii ei. 

Ce atitudine îmbracă Mihaela Tatu în fața morții 

Recent, invitată în podcastul „Universaul Parental”, vedeta a vorbit despre moartea tatălui și a mamei sale. Duă acestea evenimente, s-a temut foarte tare că va urma și ea să treacă în neființă.

„Nu am avut criză din asta. Când a murit tata, s-a întâmplat exact acum 24 de ani, m-a durut sufletul, am plâns, pentru că noi am avut o relație specială. Când a murit mama, am plâns, am intrat în panică, pentru că eu eram următoarea generație. Eu urmam. A fost prima dată când mi-a fost frică de moarte. Trecusem și prin operația de fibrom, trecusem prin accidente, dar nu atât de tare ca atunci când a murit mama.

Atunci a apărut prima criză. După care a murit sora mea și a murit și fratele. Când au murit amândoi, eram trecută de 50. Nu mi-a fost frică de vârsta de 50. Nu am stat să mă gândesc, niciodată nu m-am gândit la vârsta de 50-60, cine a avut timp să stea să se gândească”, a povestit Mihaela Tatu în podcastul Universul Parental.

Mihaela Tatu: „Sunt recunoscătoare!”

Vedeta și-a continuat dezvăluirile punctând faptul că se află într-un moment al vieții sale în care, știind că va ajunge în fața morții, alege să trăiască fiecare zi din viață la maximum.

„N-am timp, am foarte multe de făcut, însă atunci m-am gândit prima dată la moarte, mai mult decât înainte.

Cu cât mă gândesc mai mult la acel moment, pentru că știu cât e în spate, dar nu știu cât e în față, pentru că se poate întâmpla oricum, cu atât prețuiesc mai mult fiecare zi. Dacă mai am două săptămâni de trăit, păi în alea două săptămâni cu atât fac mai multe lucruri pe care nu le-am făcut, sunt recunoscătoare, mă bucur și citesc. Cu cât citesc mai mult, cu atâta îmi dau seama că nu știu foarte puține lucruri.

Am avut o perioadă a dezvoltării personale și au venit informații dintr-o parte și din altă parte. Am fost și în echipa lui Tony Robbins, la Londra, chiar dacă nu știam foarte bine engleză, le-a plăcut energia mea. M-au invitat și am făcut parte din echipa lui. Foarte multe am învățat atunci”, a mai spus Mihaela Tatu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
tavi clonda jpeg
banner lia bugnar png
netflix pixabay png
Banner Alin oprea talisman
ilinca vandici raluca badulescu colaj instagram jpg
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
image png
dan badea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net