Mihaela Tatu, la un pas de moarte de mai multe ori! Ce spune despre bătrânețe: „Nu știi dacă prinzi următoarele minute”

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune. Chiar dacă a renunțat de ceva vreme la această lume, vedeta are în continuare apariții în diferite emisiuni. În prezent, Mihaela Tatu se declară foarte fericită de viața sa, iar la 60 de ani își trăiește viața din plin. Totuși, de-a lungul timpului, Mihaela Tatu a traversat și numeroase cumpene și de mai multe ori a fost la un pas de moarte.

Mihaela Tatu, la un pas de moarte
Mihaela Tatu, la un pas de moarte

Mihaela Tatu, la un pas de moarte

Întrebată dacă o întristează vârsta de 60 de ani, fosta prezentatoare spune că nu își permite să gândească astfel, fiind foarte recunoscătoare pentru vârsta la care a ajuns, mai ales că de mai multe ori era pe cale să moară. Vedeta a mărturisit că se bucură foarte mult de viață și că nu se gândește cu tristețe la bătrânețe.

Când ajungi de mai multe roi în propria ta existență, la o limită de nu știi dacă prinzi următoarele minute... Am avut un accident de mașină cu Ioana și cu câinele, mașina s-a făcut praf, numai noi am scăpat, când am văzut parapetul și în jos era hăul, eram în Banat... Am întins picioarele și m-am gândit foarte repede care ar fi poziția să nu mi rupă picioarele foarte tare și când am văzut că ne-am oprit în parapet și am ricoșat într-o parte... Iar omul care a generat toată povestea nici măcar nu s-a oprit să vadă cine este în mașina aceea... Sau când am avut fibromul nu se știa foarte sigur ce este, m-am așteptat o clipă să văd dacă este cancer. Pai tu când ești într-o astfel de limită, te mai interesează că ai pielea încrețită? Nu-ți dorești viață? Dacă muream în accidentul ăla cu o piele întinsă, frumoasă, fără riduri?” , a spus Mihaela Tatu în podcastul „E vremea mea.”

Cine este Mihaela Tatu

Mihaela Tatu s-a născut la data de 7 aprilie 1963, în orașul Mediaș din județul Sibiu, România. Cunoscută ca o talentată realizatoare și moderatoare de emisiuni de televiziune, Mihaela Tatu și-a câștigat notorietatea prin prezentarea unor emisiuni captivante.

Deși și-a început cariera în lumea radiofoniei, la vârsta de 40 de ani, Mihaela Tatu se bucura deja de un succes remarcabil în televiziune. Cu toate acestea, din nefericire, a fost nevoită să se retragă din lumina reflectoarelor din cauza unor probleme de sănătate. Vedeta a avut o căsnicie de 16 ani în urma căreia s-a născut o fată, totuși, aceasta a divorțat. De ceva vreme locuiește la Oradea și este foarte fericită că a scăpat de aglomerația Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net