A împlinit 60 de ani! Cum se simte Mihaela Tatu la schimbarea prefixului! „Nu mi-am mai ținut ziua de la 40 de ani”

#Exclusiv Click!

Îi lipsește timpul pentru ea pentru că este o femeie activă și nu apucă să se bucure de lucrurile care îi fac cu adevărat plăcere, cititul, pictatul, relaxatul. Mihaela Tatu  (60 ani) este într-o continuă mișcare, lucru ce o ține mereu în formă. Adoră să se plimbe, să danseze, iubește oaza ei de relaxare din Oradea și este mereu pozitivă. 

Săptămâna aceasta, vedeta și fosta prezentatoare TV a venit într-o vizită fulger la București, aici unde are cursuri și predă, iar în luna mai va pleca într-o frumoasă vacanță în Toscana, împreună cu prietenele ei. Între timp, Mihaela Tatu lucrează la un training de 20 de ședințe despre comunicare și bune maniere și ne-a povestit cât de frumos a petrecut la ziua ei pentru că pe 7 aprilie a împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani.

Când vin aici, în București,  trebuie să stau mai mult. Am venit pentru că niște oameni de bine din Oradea s-au gândit să inițieze o campanie da a face cunoscut fetițelor și baiețeilor zone deosebite de pe teritoriul României și au început cu istoria, cu "Aelia, fetița dacă", întâmplări din viața dacilor de atunci, foarte bine documentate. Cartea este aceeiași, eu i-am pus voce și este o bucurie extraordinară, mă duceam să le-o arăt copiilor și fetițelor de la grădinițe și de la școli. Nici măcar dulciurile nu mai sunt o slăbiciune de care să vrea să scap, ci copiii. De ei nu vreau să scap niciodată. Am senzația că mă ridic la nivelul copiilor, nu cobor la nivelul lor, de asta am o relație deosebită cu ei”, a împărtășit cu noi, Mihaela Tatu.

A petrecut de ziua ei cu 108 invitați

Anul 2023 are o semnificație aparte pentru Mihaela Tatu pentru că vedeta bifează câteva aniversări reușite din viața ei, din punctul de vedere al vârstei și al experiențelor acumulate. În plus, a împlinit recent frumoasa vârstă de 60 de ani pe care nu și-o arată și de care este chiar mândră.

Anul acesta a fost și este în continuare un an deosebit pentru mine. În 29 aprilie voi  împlini 11 ani de când am pornit pe Camino, pe 29 aprilie voi împlini 10 ani de când m-am mutat la Oradea, iar pe 7 aprilie am împlinit 60 de ani de existență. Nici nu îmi vine să cred că au trecut! Frumoasă vârstă! A fost o petrecere pe care mi-am dorit-o din tot sufletul pentru că nu mi-am mai ținut ziua  de la 40 de ani.  Părinții mei mi-au ținut ziua la 10 ani, eu mi-am sărbătorit-o la 40 și acum era și cazul.

Mi-am strâns finii și prietenii și oamenii dragi sufletului meu, i-am strâns din toate colțurile țării și din toate colțurile lumii. Fiica mea a venit din Berlin, prietena mea de la Bruxelles, altă prietenă a venit de la Roma... Au fost 108 persoane și a fost cumva! Am avut două torturi, unul alb cu fructe și am trecut 30 și încă unul de ciocolată cu 30, pentru că nu duce mintea mea sasele ăla de acolo. Îmi doresc sănătate! Să am încredere nețărmurită în copii și în această generație care este acum și îmi doresc să mă fac utilă! Eu mă simt foarte bine la vârsta mea și mă simt foarte bine cu mine!”, a precizat pentru Click! Mihaela Tatu.

Cât de bine se simte în prezența fiicei sale

Fiica Mihaelei Tatu, Ioana, are 37 de ani și este stabilită de mai mult timp la Berlin. Chiar dacă are copilul departe, vedeta comunică destul de des cu fata ei, datorită tehnologiei. Anul acesta, Ioana a venit alături de mama ei la ceas aniversar.

Ioana a stat o săptămână cu mine. Ne vedem pe internet la două-trei zile. Din această perspectivă, trăiască tehnologia! Ne vedem și vorbim foarte des și punem țara la cale. La finalul anului trecut făcusem un plan să mergem în Turcia împreună la  Bodrum, la un centru de detoxifiere. A picat între timp pentru că ea are planuri cu mine și mă duc eu la Berlin. Sunt o mamă atipică. Niciodată nu am fost mămoasă! I-am construit personalitatea în așa fel încât să știe să se responsabilizeze, să ia hotărâri în viață și să suporte consecințele”, a mai adăugat Mihaela Tatu, tare mândră fiind de fiica ei și de relația frumoasă pe care și-au construit-o împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net