Cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu. Ce bine arată, la 57 de ani, vedeta ”De 3 x femeie”!

Ultima actualizare:

    Mihaela Tatu, în urmă cu 20 de ani, la emisiunea "De 3x femeie"
Mihaela Tatu, în urmă cu 20 de ani, la emisiunea "De 3x femeie"

Mihaela Tatu rămâne o vedetă "cameleon" și iată că trece cu ușurință de la contabilitate, la televiziune, de la emisiuni de radio pentru adulți, la povești de noapte bună pentru copii. La 57 de ani, fosta moderatoare a emisiunii ”De 3 x femeie” este neschimbată și pornește la drum cu un proiect nou-nouț.

A trecut printr-un divorț, s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, a schimbat meserii și locuri de muncă, dar nu s-a dat niciodată bătută. Din uzină a trecut la contabilitate, de la contabilitate la radio, apoi la tv, s-a apucat de Facultatea de Psihologie după 40 de ani, a mers pe Camino şi a făcut escaladă. Mihaela Tatu (57 de ani) rămâne și azi ”De 3 x femeie”, la mai bine de două decenii de când a realizat celebra emisiune de la Acasă TV.


    Mihaela Tatu, în timp ce înregistra povești audio Nani Nani
Mihaela Tatu, în timp ce înregistra povești audio Nani Nani

Mihaela Tatu intepretează povești pentru copii

Acum, Mihaela Tatu se întoarce la prima ei pasiune, poveştile pentru copii, într-un proiect inițiat de un brașovean, tot ca și ea, și dedicat copiilor preşcolari, dar nu numai. Mihaela Tatu este vocea care te însoțește la culcare. "Îmi trec prin fața ochilor tot felul de propuneri de proiecte. Eu sunt o persoană care judecă mai întâi cu inima și asta are și avantaje, dar și dezavantaje. Iar când a apărut un proiect cu povești pentru copii, inima mea pe loc a zis, da. Așa am ajuns eu în aventura Nani Nani, iar dacă o să ascultați cu atenție poveștile interpretate de mine, o să auziți pe fundalul lor o inimă care bate tare-tare. Da, da, e inima mea!, spune Mihaela Tatu.


    Mihaela Tatu, 57 de ani
Mihaela Tatu, 57 de ani

Ce spune inițiatorul proiectului "Nani Nani" despre Mihaela Tatu

Poveştile audio Nani Nani au fost gândite să vină în completarea acţiunii părinţilor care le citesc celor mici, nicidecum să înlocuiască acest lucru. "Atunci când am descoperit lumea cărţilor audio, am simţit dintr-o dată că totul are mai mult sens: călătoriile lungi cu maşina de la client la client, alergarea sau pur şi simplu plimbările solitare au devenit ocazii de a învăţa câte ceva nou. Apoi am intrat în lumea podcast-urilor şi mi-a plăcut atât de mult, încât m-am ambiţionat să fac un podcast de masă în limba română – şi aşa s-au născut podcast-urile Reţeaua şi Mind Architect. Însă nimic nu se compară cu poveştile pentru copii. Momentul când Mihaela Tatu îţi interpretează prima poveste scrisă, când o reasculţi şi când o ascultă alţii, mai ales copiii şi vezi ce impact are este cel în care realizezi că nu ai venit degeaba pe Pământ", spune Tudor Stoica, iniţiatorul proiectului Nani Nani.

Citește și:

Adevăratul motiv ce a făcut-o pe Mihaela Tatu să se retragă din televiziune

Mihaela Tatu: "Trei luni de zile m-a ţinut fiică-mea"

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net