Mihaela Tatu îi desființează pe bărbați! De ce a ales să rămână singură: „Sunt unii cu ceafă lată...”

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune. Chiar dacă a renunțat de ceva vreme la această lume, vedeta are în continuare apariții în diferite emisiuni. În prezent, Mihaela Tatu se declară foarte fericită de viața sa, iar la 60 de ani își trăiește viața din plin. Mulți însă s-au întrebat de ce nu și-a refăcut viața. Ei bine, fost prezentatoare a dat cărțile pe față.

cub mihaela tatu png

Mihaela Tatu îi desființează pe bărbați! 

Mihaela Tatu a avut o căsnicie de 16 ani care, din păcate, s-a terminat. Are o fată pe nume Ioana cu care are o relație minunată, iar fosta prezentatoare se declară foarte fericită de viața sa. Mulți însă s-au întrebat, de-a lungul timpului, de ce nu și-a refăcut viața, mai ales că până la urmă a fost și este o femeie râvnită de mulți bărbați. Ei bine, vedeta de televiziunea a făcut lumină și, pe scurt, a dat de înțeles că balta nu prea are pește și nu are de unde să aleagă. 

Mihaela Tatu i-a desființat pe anumiți bărbați și a spus clar de ce consideră că îi este mult mai bine singură.

Dacă mi-aș dori un partener de viață acum, aș da peste două categorii de bărbați:  bărbați de 45-50 care își doresc femei de vârsta mea, dar ce faci pe termen lung, pentru că ei au nevoie de spirit și la mine e dinamită! Găsești bărbați de vârsta ta care arată foarte bine și îți sticlesc ochii după ei, dar ăia vor păpușici de 30-40. Găsești bărbați de vârsta ta care arată ca bunicul, care sunt ieșiți din niște relații și sunt fericiți că au scăpat de gura uneia, sau sunt nefericiți pentru faptul că le-au murit soțiile și îți vorbesc continuu despre ele sau că alea au plecat. Alții care sunt cu ceafă lată ori sunt cât niște butoiașe care gâfâie când urcă scările... Din categoriile astea mă aleg pe mine, ducându-mă acum acasă, dezbrăcând-mă, descălțându-mă, stând cu picioarele pe masă și zicând: Doamne ce bine e acasă, ieșim la plimbare, Terra?”, a spus Mihaela Tatu în podcastul „E vremea mea.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net