Mihaela Tatu, vacanță cu fiica ei, la Berlin.„Sunt la Ioana!” Cât de bine se înțeleg mama și fiica!

#Exclusiv Click!

Mihaela Tatu (61 de ani) își trăiește viața din plin. Vedeta e super fericită atunci când găsește timp liber pe care-l poate petrece împreună cu fiica ei de 38 de ani, Ioana. Chiar acum, Mihaela Tatu petrece o super vacanță la Berlin, în compania fiicei sale.

Cele două, mama și fiica, s-au reîntâlnit în această vară, în luna iulie, atunci când fiica vedetei a venit în țară, la Brașov, la o nuntă, și cu această ocazie a mai rămas câteva zile și alături de mama ei pentru a sta împreună și a depăna amintiri. Acum, a venit rândul mamei sale să meargă la fiica ei, care locuiește de ani buni în Berlin, acolo unde aceasta și lucrează. "Sunt în Berlin, la Ioana, în vacanță! Ne auzim când mă întorc!", ne-a spus Mihaela Tatu.

"Ioana face bine și e tihnită și în  septembrie plec eu la ea și abia aștept să plec.  Acum a venit ea pentru că era un moment deosebit pentru familia noastră și  am trecut pe la ai mei la cimitir, pur și simplu o omagiere a unui trecut. E a fost la nuntă la o prietenă foarte dragă. A rămas cu același fel discret de a trăi, mult, frumos, intens.  Învață mult, călătorește mult, se bucură de tot", ne povestea Mihaela Tatu în luna iulie despre fiica ei. 

Au o relație super bună

Relația dintre mamă-fiică este una specială și s-a consolidat foarte bine în timp, cele două ajutându-se reciproc și comportându-se ca două surori. Mihaela Tatu ne-a povestit care e cel mai bun sfat pe care i l-a dat până acum fiicei sale: "Să creadă în ea!  Să se vadă prin ochii mei! Pentru că o anumită categorie de tineri au într-un anumit moment al vieții o lipsă de încredere fantastică. Eu și fiica mea suntem Alfa și Omega. Eu sunt Berbec, ea e  Pești. Eu sunt exuberantă și extrovertă, ea e la polul celălalt. Asta nu înseamnă că e tăcută! Nici vorbă! Suntem două femei însă eu am fost cea care a lăsat din dorința de a controla, de a fi ironică... Ea s-a deschis după aceea. Educația unui copil începe odată cu educația mamei. Femeia uită să mai fie acel fel de mamă. Așa am fost și noi odată și să nu cerem lucruri neplăcute de la ele, să punem asupra lor presiune și proiecția nereușitelor noastre, ci să-i lăsăm să facă, să strălucească, să greșească, să își desăvârșească existența în ritmul și în termenii lor”, ne-a mărturisit vedeta, la un moment dat, pentru Click!

La 38 de ani a avut succes maxim în televiziune

Mihaela Tatu a povestit despre faptul că nu există o vârstă potrivită pentru a începe ceva nou iar acest lucru a pornit și de la faptul  că ea a început să lucreze destul de târziu în televiziunea națională, mai precis la vârsta de 38 de ani.

"Revenirea mea în televiziune la 38 de ani: o transformare personală. Nu există o vârstă potrivită pentru a începe ceva nou: poți să începi oricând! Când m-am întors în televiziune, după doi ani de pauză, am realizat că lucrurile nu mai erau la fel", a început să își amintească Mihaela Tatu într-o filmare postată pe pagina ei de Intagram, vorbind acolo despre evoluția proprie și dezvoltare personală.

"Nu mi-am mai găsit locul în ceea ce fusese odată familiar. E important să menționez că am început să lucrez în televiziunea națională la vârsta de 38 de ani, într-un moment în care majoritatea începeau la 20-30 de ani, nu la 38. Pentru mine, televiziunea a fost locul care mi-a marcat existența într-un mod profund pozitiv. Am învățat enorm din emisiunile pe care le-am realizat, și această experiență a fost mai mult decât o simplă schimbare - a fost o transformare, o evoluție, un proces  cunoaștere și autocunoaștere. Niciodată nu am văzut televiziunea ca pe ceva de care să mă îndepărtez, ci ca pe un catalizator al dezvoltării mele personale", a mai precizat Mihaela Tatu care este un life coach motivațional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net