Cum descrie Mihaela Tatu iubirea? Motivul fericii vedetei TV: „M-am întâlnit cu..."

Mihaela Tatu (61 de ani) a venit săptămâna trecută pentru trei zile în București fiind prinsă cu niște cursuri pe care le face frecvent, ca speaker și trainer, și în care oferă cele mai bune sfaturi despre viață și nu numai.

Fosta prezentatoare TV este o femeie admirată de la care ai foarte multe lucruri de învățat. Vedeta a avut zilele trecute și un motiv de fericire. Fiica ei, Ioana, a vizitat-o și au depănat din nou amintiri și au povestit mult așa cum le place să facă atunci când se întâlnesc.

După 3 zile de Brașov în care m-am întâlnit cu Ioana, am ajuns la București și am venit de la Brașov la București  cu un tren, am făcut 5 ore, fără aer condiționat. Apoi plecăm, ea spre Berlin, eu spre casă, spre Oradea. Ioana face bine și e tihnită și în  septembrie plec eu la ea și abia aștept să plec  Acum a venit ea pentru că era un moment deosebit pentru familia noastră și  am trecut pe la ai mei la cimitir, pur și simplu o omagiere a unui trecut. E a fost la nuntă la o prietenă foarte dragă.

A rămas cu același fel discret de a trăi, mult, frumos, intens.  Învață mult, călătorește mult, se bucură de tot. În rest, după o viroză sănătoasă m-am apucat iar de pus voce la Somnoroși, va prinde contur și o carte pe care să o am mai departe, cu stickuri cu povești", a povestit Mihaela Tatu despre fiica ei în emisiunea "Exclusiv VIP" a lui Cristi Brancu.

Mihaela Tatu: „Parcă ne-am răcit..."

În cadrul unui podcast Mihaela Tatu și-a exprimat părerea despre iubire pe care vedeta o vede ca fiind cu mai multe fețe, fosta prezentatoare TV ajungând astfel la concluzia că oamenii s-au mai răcit atunci cand vine vorba de sentimente.

Iubirea e ca un diamant cu multe, multe  fațete.  Acel fel de iubire pentru că și respectul și încrederea și  integritatea și  iubirea față de țară, față de  animalul de companie,  față de copil, față de iubit, față de părinți,  sunt iubiri sub alte forme. Iubirea cristică. Și povestea asta face parte tot din zona aia de iubire. Și parcă ne-am  răcit așa un pic, asta până când dăm cu capul de greu și cu capul de sus", a mai precizat Mihaela Tatu, o femeie extrem de relaxată care conferă o stare de bine de fiecare dată când începe să vorbească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net