Bat clopote de nuntă? Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea: „Cred în iubire”

Andreea Bălan trăiește de un an de zile o frumoasă poveste de dragoste alături de jucătorul de tenis Victor Cornea. Invitată în podcast-ul realizat de Teo Trandafir, „Gând la Gând cu Teo”, artista a făcut dezvăluiri despre căsătoria cu sportivul. Sunt pregătiți cei doi îndrăgostiți să spună marele „Da”?

 Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea / foto: arhiva Click!
Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea / foto: arhiva Click!

Andreea Bălan și Victor Cornea se bucură de fiecare clipă petrecută împreună, reușind să țină pasul fiecare atât cu cariera, cât și cu viața de cuplu. Și cum artista și jucătorul de tenis trăiesc o adevărată poveste de dragoste, mulți s-au întrebat când vor face cei doi pasul cel mare. Ei bine, cântăreața a vorbit recent despre căsătoria cu partenerul ei în cadrul podcast-ului realizat de Teo Trandafir.

„Nu știu dacă mă mărit prea curând, pentru că Victor e plecat non-stop la turnee. Nu mai cred în asta cu măritatul. Cred în iubire și în uniunea sufletelor. Societatea te vrea măritat, însurat, la casa ta. Asta vrea societatea, dar nu contează ce vrea societatea. Asta este doar o convenție pe care am stabilit-o noi, pentru că așa s-a vrut dintotdeauna, dar 40% sunt divorțuri”, a mărturisit Andreea Bălan, în cadrul podcast-ului „Gând la Gând cu Teo”.

„Am fost căsătorită 4 luni și divorțul a durat 2 ani jumătate”

Cu această ocazie, cântăreața a precizat chiar divorțul de fostul soț, George Burcea: „E mai ușor să te desparți fără acte. Eu am fost căsătorită 4 luni și divorțul a durat 2 ani jumătate. Era mai simplu dacă nu eram căsătoriți, mult mai simplu. Eu am făcut doi copii cu același bărbat. Noi ne-am dorit ambii copii.

Nu a fost o întâmplare, adică de la început, din primele luni de relație, eu aveam 32 de ani, el avea 28, am stabilit că ne dorim acești copii și după aceea a venit primul copil. La vreo 6 luni sau un an am zis să mai facem pentru ea un frate sau o surioară. Totul a fost gândit. El a stat acasă în primul an și a avut grijă de Ella și apoi s-a rupt. Am rămas singură cu un copil de 3 ani și cu unul de 11 luni. Erau foarte micuțe, a fost foarte greu”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net