De ce nu îi place lui George Burcea să vadă filmele în care joacă: „Mă enervez și ...”

Filmul „Noaptea lui Vlad”, care îi are în distribuție pe Daniel Nuță, Monica Bârlădeanu și George Burcea, a apărut pe 7 iunie în cinematografe. Fostul soț al Andreei Bălan a făcut parte, de-a lungul carierei sale, din diverse proiecte, precum și cunoscutul serial „Wednesday”, care i-a adus cel mai mare succes. Însă, se pare că actorul nu este mulțumit uneori de prestația sa. De ce nu-i place lui George Burcea să vadă filmele în care joacă.

De ce nu-i place lui George Burcea să vadă filmele în care joacă / foto: colaj Instagram
De ce nu-i place lui George Burcea să vadă filmele în care joacă / foto: colaj Instagram

În noua sa interpretare, George Burcea îl va aduce la viață pe Alexandru Ioan Cuza, o figură emblematică în istoria țării, primul domnitor al Principatelor Unite și al statului național România, într-un film ce se anunță a fi un succes al industriei cinematografice românești. „Noaptea lui Vlad” a apărut în cinematografe din 7 iunie, iar din distribuție fac parte și alți actori cunoscuți, precum Monica Bîrlădeanu, Daniel Nuță, Marius Bodochi, Denis Ștefan, Giulia Anghelescu, Marian Olteanu, Costel Cașcaval, și Bogdan Farcaș.

Confirm că va fi un film foarte bun și vă așteptăm în cinematografe! Nu a fost un proiect deloc ușor, pentru că toată echipa s-a adunat, am vorbit și am zis că trebuie să facem un film, dar când? Ieri! Totul a fost foarte rapid! Alexandru Ioan Cuza a fost un rol foarte important pentru mine. A fost o presiune foarte mare, pentru că nu foarte mulți actori l-au interpretat pe domnul și a fost un pic de presiune”, spunea actorul cu ceva timp în urmă, pentru Antena Stars.  

George Burcea nu urmărește filmele în care joacă

Fostul soț al Andreei Bălan mărturisește, însă, că are emoții atunci când vede un film în care a jucat și în special cel mai recent. Pare că actorul are lucruri să-și reproșeze când își vede prestația:

„Doresc să văd ce am făcut, sunt foarte critic cu mine. Eu nu cred că voi putea să văd filmul. Nu îmi place să mă uit, nu știu de ce, dar nu îmi place să mă uit. În momentul în care, de exemplu, o să văd filmul și am dat o replică, nu știu, în care nu am pus negația (…) Mă enervez și mai bine nu mă uit, sincer”, a dezvăluit George Burcea, pentru sursa menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net