Victor Cornea, cadou neașteptat pentru Andreea Bălan. Cum și-a „spălat” păcatele pentru că nu i-a fost alături de ziua ei

Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria românească, și-a serbat recent ziua de naștere. A împlinit 40 de ani duminică, 23 iunie, bucurându-se de o zi minunată alături de cele două fiice ale sale, Ella și Clara. Singurul absent a fost iubitul acesteia, tenismenul Victor Cornea, care i-a făcut un cadou de zile mari. 

Victor Cornea și Andreea Bălan / foto: Instagram
Victor Cornea și Andreea Bălan / foto: Instagram

Fiind mai mereu în turnee, Victor Cornea nu a putut fi alături de iubita sa în ziua împlinirii a 40 de ani. Cu toate acestea, s-a revanșat așa cum a știut mai bine, iar Andreea Bălan s-a arătat extrem de mulțumită. 

Victor Cornea, cadou inedit pentru iubita sa, Andreea Bălan

Ziua de 23 iunie a fost cu adevărat specială pentru Andreea Bălan, care și-a început dimineața bifând o apariție televizată, cu scopul de a-și promova piesa lansată recent: „Ploaie de vară”. După emisie, vedeta s-a îndreptat spre casă, acolo unde au așteptat-o cu mare bucurie mama și cele două fetițe din fostul mariaj cu actorul George Burcea. 

Cu toate că Victor Cornea nu a fost în România, alături de Andreea Bălan, el s-a revanșat trimițându-i un buchet imens de 101 trandafiri roșii. Vizibil emoționată, cântăreața s-a fotografiat cu cadoul și a postat imaginea în social media, cu mențiunea că este pentru prima dată în viață când primește atât de mulți trandafiri într-un singur buchet. 

  „101 trandafiri! Nu am primit niciodată! E ceva wow! Te iubesc, Victor! Mulțumesc!”, a spus Andreea într-un InstaStory.

Trandafirii primiți de Andreea Bălan / foto: Instagram
Trandafirii primiți de Andreea Bălan / foto: Instagram

Victor Cornea nu s-a oprit doar la un singur gest, căci a vrut să-i ureze iubitei sale un mesaj emoționant și pe rețelele de socializare: 

  „La mulți ani, centrul Universului meu! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris jucătorul de tenis pe rețeaua de socializare.

Secretul siluetei Andreei Bălan 

Cu toate că a împlinit 40 de ani, Andreea Bălan reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Într-un interviu, vedeta a dezvăluit ce anume o ajută să-și păstreze silueta zveltă: 

  „Disciplina. Vrei, nu vrei, sunt unele lucruri pe care trebuie să le faci. Fie că e sportul, fie să te abții de la anumite mâncăruri, e o investiție în tine și e o dovadă de iubire de sine disciplina. Deși poate pe moment e foarte greu, să faci sport sau să mergi la sală sau să îți pui o mască pe față, e o investiție în tine și, pe termen lung, asta te ajută să arăți bine. Mai ales că atunci când ești tânăr arăți bine oricum și trebuie să ai cumva viziune să te gândești că nu vei arăta tot timpul așa și că trebuie să ai grijă de capitalul de piele, de organele interne, de tot. Așa cum îți tratezi corpul, așa îl vei avea mai târziu”, a declarat Andreea Bălan, conform unica.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
Banner Irina Columbeanu Ramona Gabor
banner Alin Oprea
Banner Dragoș Dolănescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net