Andreea Bălan, o mamă strictă? Ce nu le dă voie să facă fiicelor ei: „În familia noastră așa este”

Andreea Bălan (40 de ani) este mama a două fetițe, Ella (7 ani) și Clara (5 ani), și este extrem de implicată în creșterea acestora, asgurându-se că primesc o educație bună. Din acest motiv, artista le-a impus anumite reguli clare, ținând cont de sfatul psihologilor.

Andreea Bălan, reguli stricte pentru fiicele sale / foto: arhiva Click!
Andreea Bălan, reguli stricte pentru fiicele sale / foto: arhiva Click!

Andreea Bălan are două fetițe minunate din căsnicia cu George Burcea, pe Ella (7 ani) și Clara (5 ani). Artista încearcă să le dedice tot timpul liber pe care-l are și vrea să se asigure că primesc o educație bună. Vedeta le impune și reguli stricte, ținând cont de sfatul psihologilor, și nu le permită fetelor accesul pe telefoane sau tablete până la 10 -12 ani. De asemenea, micuțele au un program pentru timpul petrecut la televizor.

„Ele stau doar la televizor, o oră, o oră jumate pe zi și atât. Nu au telefoane, nu au tablete, nici nu vor avea până la 10-12 ani. Este cel mai greșit lucru să le dai copiilor telefoane și tablete, cel puțin până la 10 ani, 12 ani. Asta spun toți psihologii. Ajung să fie adolescenți depresivi. Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală. În familia noastră așa este”, a declarat Andreea Bălan, la Antena Stars.

Andreea Bălan: „Eu am avantajul că am doi copii”

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că le-a organizat acasă un loc perfect pentru joacă și au și piscină, astfel că a înlocuit lipsa gadget-urilor cu alte activități. Mai mult, se declară norocoasă pentru că are doi copii și își petrec timpul împreună.

„Într-adevăr, eu am avantajul că am doi copii. Când ai doi copii, se joacă împreună. Când ai un singur copil și tu ca părinte este foarte ocupat, câteodată e confotabil să îi arunci un telefon. Trebuie înțelegi și acei părinți. Fiecare părinte face ce poate. Eu am norocul să am doi copii și pur și simplu au un loc de joacă fabulos acasă, au piscină, au tobogane și nu e nevoie de telefoane și tablete”, a mai spus cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net