Care este destinația turcească de vis în care Livia Graur a ales să-și petreacă vacanța?! Bate și Antalya! „E alt vibe, a fost ca o gură de oxigen”

#Exclusiv Click!

A muncit pe brânci o vară întreagă, dar a venit și vacanța bine-meritată. Livia Graur, frumoasa prezentatoare a Știrilor Focus de la Prima TV, a avut parte de un sejur de vis, împreună cu fiica ei, Renata. A ales o destinație din Turcia, care a impresionat-o.

Se știe că Antalya a fost destinația turcească preferată de turiștii români și în această vară fierbinte. 

Livia Graur a ales Bodrum și nu a dat greș 

Livia Graur (38 de ani), frumoasa prezentatoare a Știrilor Focus de la Prima TV, a ales însă anul acesta să meargă într-o vacanță în Bodrum, împreună cu fiica ei, Renata (11 ani).

Cele două au fost încântate de peisaj, dar mai ales de atmosfera de acolo. Livia este de părere că această nouă destinație de vacanță din Turcia bate Antalya. 

„Anul acesta am ales Bodrum ca destinație de vacanță de vară. Mi-am dorit să lenevesc, să mă răsfăț și să mă odihnesc. Am muncit mult vara asta, iar sejurul a fost ca o gură de oxigen de care aveam tare mare nevoie. 

Am mai fost în Turcia, dar niciodată în zona asta și auzisem multe lucuri frumoase. Așa a și fost. E cumva alt vibe, altă atmosferă decât în Antalya. 

Hotelul pe care l-am ales noi difuza muzică de jazz, foarte liniștită, personalul responsabil de <<distracție>> ne-a invitat la aquagym și la meciuri de polo și darts. 

Peisajele sunt mai impresionante, cumva, pentru că zona se bucură de multă vegetație, iar apa e de un albastru uimitor”, a declarat Livia Graur, în exclusivitate pentru Click!

Click! spune

Livia Graur este prezentatoarea jurnalului de știri Focus, de la ora 14.00, la Prima TV. Vedeta are în spate o experiență în televiziune de peste 15 ani. În trecut, frumoasa șatenă a realizat la Prima TV rubrica meteo, atât ca prezentator, cât și ca editor și producător.

Prezentatoarea Știrilor Focus de la Prima TV are o poveste de viață impresionantă. Livia Graur s-a născut la București și a avut privilegiul să copilărească în Franța, la Paris, datorită tatălui său, care lucrează și în prezent acolo. Livia este absolventă a Facultății de Limbi Străine din cadrul Universității București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net