Livia Graur s-a tuns și a întinerit cu 10 ani! De ce a recurs la schimbarea de look? „Am fost forțată de împrejurări”

#Exclusiv Click!

Livia Graur (38 de ani) a apărut la pupitrul știrilor Focus de la Prima TV cu o nouă tunsoare. Prezentatoarea are un nou look, inspirat de vedetele internaționale, care o întinerește. Iată ce ne-a mărturisit Livia despre schimbarea ei, care a făcut furori în rândul telespectatorilor ei fideli.

Livia Graur (38 de ani) a întinerit, la patru ani de la divorț. Prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV a apărut, recent, pe micile ecrane cu o nouă tunsoare care a „furat” imediat privirile telespectatorilor. 

Livia Graur, schimbare de look! La ce tunsoare a apelat vedeta Prima TV?! E de nerecunoscut! 

Livia Graur s-a tuns bob, iar noul look o prinde de minune. De când a renunțat la părul lung, Livia pare că și-a șters câțiva ani buni de pe chip, iar fanii care o abordează pe stradă îi vorbesc acum la per tu.

„Deși, ani la rândul, am fost adepta părului lung, iata că, de data asta, am ales să-mi schimb complet lookul. Am tot văzut pe-afară tunsoarea asta, m-am tot gândit și până la urmă am decis să fac o modificare radicală

Cumva am fost și forțată de împrejurări, pentru că părul meu avea nevoie de un mic restart, fiind coafat în fiecare zi. Chiar dacă folosesc produse profesionale și sunt foarte atentă cum îmi ingrijesc părul, după ani și ani de coafat zi de zi, era nevoie. 

Trebuie să recunosc că nu mă așteptam să fie atât de bine primită schimbarea asta, cred că în afară de o persoană sau două, majoritatea m-a felicitat pentru alegerea făcută. 

Mă și amuză că mulți mi-au spus că am dat cumva timpul înapoi, iar cel mai bine văd asta pe stradă, la magazine, unde lumea mi se adresează la per tu”, a declarat frumoasa prezentatoare de la Prima TV, în exclusivitate pentru Click!

Ce a făcut în vacanța din Italia? „Am revăzut Veneția și am vizitat Verona”

Livia tocmai ce a revenit pe meleagurile natale după o bine-meritată vacanță, petrecută alături de fiica ei, Renata (10 ani), în Italia. 

„Tocmai m-am întors dintr-o mică escapadă în Italia. Am revăzut Veneția și am vizitat Verona, un oraș care era de ceva vreme pe lista mea, mai ales pentru arhitectură și istorie.

Am încheiat o etapă importantă alături de Renata, pentru că ea a terminat clasa a 4-a și a dat primul examen important din viață, cel pentru a intra la intensiv engleză  în clasa a 5-a. 

Iar, această mică vacanță a fost o încununare a eforturilor ei de peste an, mai ales că a obținut rezultate foarte bune - a fost printre cei câțiva copii care au obținut punctaj maxim!”, ne-a mai spus Livia Graur.

Livia Graur a trăit o frumoasă poveste de iubire, mai bine de 20 de ani, cu Răzvan Ștefan. Cei doi au fost căsătoriți timp de 13 ani, până în 2022, când au divorțat în mare secret.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
iulia albu fiica colaj instagram jpg
banner Ela Crăciun
radhu in vizita in dubai jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
the notebook jpg
iulia vantur colaj facebook jpg
jorge instagram jpg
keo jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net