Livia Graur, în premieră cu fiica Renata pe podium, de ziua ei! Tânăra face tenis la baza lui Ion Țiriac: „Vrea să fie a doua Simona Halep”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Livia Graur a apărut, în premieră, alături de fiica ei Renata, în show-ul  „Soirees de la Mode”, dedicat lui Georgio Armani. La 10 ani, fiica știristei de la Prima TV are o siluetă de model și cochetează cu tenisul. 

Marți 2 aprilie, a avut loc cea de-a 34 a ediție a  „Soirees de la Mode”, cel mai longeviv eveniment de fashion creativ din România. Tema show-ului, organizat an de an de stilistul Alin Gălățescu, a fost  „GIORGIO ARMANI – 90 de Ani de Viață, 50 de Ani de Creație”. 

Nu mai puțin de 17 designeri români inspirați, mulți de top, câțiva chiar la prima lor apariție publică importantă – și-au prezentat viziunile creative, dedicate moștenirii și amprentei acestui mare creator italian asupra istoriei Modei și generației actuale de designeri.

Livia Graur a deschis „Soirees de la Mode”, alături de fiica ei, Renata

Livia Graur, care, marți 2 aprilie, a împlinit 38 de ani, a deschis show-ul realizat de Alin Gălățescu, alături de fiica ei, Renata. A fost pentru prima dată când prezentatoarea Prima TV a apărut împreună cu frumoasa ei fiică pe podium. 

 „Am răspuns bucuroasă invitației lui Alin Gălățescu de a participa la evenimentul organizat în cinstea marelui designer Giorgio Armani, chiar de ziua mea! 

A fost un mod inedit de a mă sărbători, mai ales că am fost însoțită și de Renata, care a pășit pentru prima dată pe catwalk. Am plutit în creațiile Loski by Roxana Mişaca, rochii gândite special pentru noi. Am fost onorate să deschidem acest eveniment, de o eleganță aparte”, a declarat Livia Graur, pentru Click!

Fiica Liviei Graur, pe urmele Simonei Halep! „L-a întâlnit pe Ion Țiriac de câteva ori”

image

Renata, fiica Liviei Graur, împlinește în luna august 11 ani și a strălucit pe scenă, alături de mama sa. Tânăra vrea să calce pe urmele Simonei Halep și face tenis de performanță de un an de zile la Baza Ion Țiriac

 „Renata face tenis deja de un an, este extrem de încântată și pasionată. Merge de două ori pe săptămână la clubul marelui Ion Țiriac și ia lecții de tenis sub atenta îndrumare a antrenorului Cosmin Ghețu. L-a întâlnit pe Ion Țiriac de câteva ori și, desigur, își dorește să-i calce pe urme Simonei Halep, care se antrenează și ea la aceeași bază. Vrea să fie a doua Simona Halep!

Împlinește 11 ani în august și urmează să susțină primul ei examen important din viață, cel de engleză, pentru clasa a 5-a”, ne-a mai povestit Livia Graur, care este foarte mândră de fiica ei. 

A 34-a ediție a „Soirees de la Mode”, dedicată marelui Georgio Armani

Cea de-a 34-a ediție a  „Soirees de Mode”, gală organizată de stilistul Alin Gălățescu, a fost dedicată marelui Giorgio Armani, marcând aniversarea a 90 de ani de viață și 50 de ani de creație ai celebrului designer italian.

Giorgio Armani este cel mai longeviv și vârstnic designer în viață, ce-și lucrează singur colecțiile, indiferent de vârstă. Armani și-a construit un imperiu într-o industrie extrem de competitivă, care în ziua de astăzi include haine, accesorii, încălțăminte, ba chiar și decor pentru casă. Este cel mai bine vândut designer italian, cel mai renumit designer italian, cel care a impus sistemul live streaming în modă, designerul cu cele mai multe linii secundare și speciale din lume.

Cei 17 designeri care și-au prezentat creațiile la această ediție a “Soirees de la Mode” au fost: Aleha Toncea / Alexandra Calafeteanu / Aleksander Revas x Laura Olaru (New) / Alina Mărgineanu (New) / Ana Maria Saragia / CarmeR by Carmen Roată (New) / Cera Mihăilescu / Denis Predescu / FENA design / Idyllic (New) / Isabelle Vijiiac / Iza Vandee / Loski by Roxana Mișaca (New) / PUER Design (New) / Raluca Soare / Roxana Blagu / Underflirthy!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net