Simona Halep, schimbare radicală de look. Cum arată acum. FOTO

Simona Halep a surprins pe toată lumea cu o schimbare radicală în aspectul ei, la scurt timp după ce a câștigat bătălia împotriva acuzațiilor de dopaj care i-au umbrit imaginea pentru mai multe luni.

Simona Halep antrenament Miami 2024  Foto Profimedia (2) jpg

Decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de a reduce suspendarea sa de la 4 ani la 9 luni a reprezentat o victorie crucială pentru ea.

Această revenire triumfală pe terenul de tenis a fost marcată nu doar prin participarea sa la turneul de la Miami, ci și prin o schimbare spectaculoasă de look.

Simona Halep a făcut publică pe rețelele de socializare decizia ei de a-și schimba în totalitate culoarea părului. În locul nuanțelor de șaten deschis și blond cu care ne obișnuise în ultima perioadă, tenismena celebră a adoptat acum o culoare castaniu închis.

Acest nou aspect, care evidențiază și mai mult frumusețea ei naturală, a fost primit cu entuziasm de către fanii săi, care au fost surprinși și încântați de decizia ei curajoasă.

Primul care a făcut publică această transformare a fost hairstylistul Sorin Stratulat, responsabil cu noul aspect al Simonei Halep. Reacția internauților nu a întârziat să apară, aceștia luând cu asalt secțiunea de comentarii pentru a-și exprima impresiile.

Simona Halep radiază de optimist 

Schimbarea de look i-a încântat pe fanii Simonei Halep / foto: arhiva personala
Schimbarea de look i-a încântat pe fanii Simonei Halep / foto: arhiva personala

Chiar dacă se află într-un moment complex, pregătindu-se pentru revenirea în circuit, Simona Halep se bucură de sentimentul de libertate și victorie după lupta îndelungată cu acuzațiile de dopaj.

Reducerea suspendării sale și confirmarea nevinovăției ei au reprezentat o confirmare a credinței sale în justiție și o eliberare după o perioadă dificilă. Cu toate acestea, tenismena se declară pregătită să revină la cel mai înalt nivel și să își continue cariera în lumea tenisului.

„Pe parcursul acestui proces lung și anevoios, am rămas fermă în credința că adevărul va ieși la suprafață și că va fi luată o decizie corectă, pentru că sunt și am fost întotdeauna un sportiv curat.

Am trecut prin momente dificile, dar acum mă simt motivată să mă întorc în circuit și să arăt ce pot. Mulțumesc celor care au fost alături de mine în această luptă și abia aștept să le arăt că sunt din nou în formă”, a declarat Simona Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net