Ion Țiriac, corectat de un copil de 13 ani. Cum a reacționat miliardarul

Ultima actualizare:

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac în salonul în care și-a expus colecția de mașini. Acesta a povestit cum băiatul i-a spus: „Domnu' Țiriac, nu-i corect, mașina asta de care spui dumneata și care a fost a lui Elton John ...". 

Ion Țiriac Foto: sportpictures
Ion Țiriac Foto: sportpictures

Ce i-a spus băiatul lui Ion Țiriac

Un copil l-a lăsat ”fără cuvinte” pe miliardar după ce l-a corect la o informație despre o mașină. „La expoziția mea de mașini, cea mai mare satisfacție a mea sunt ăia 1.000 de copii, 500-1.000 pe săptămână, care trimit autobuzul la școală, îi ia, vin, văd două ore, îi duc înapoi cu autobuzul la școală. Unul îmi zice: 'Domnu' Țiriac, nu-i corect, mașina asta de care spui dumneata și care a fost a lui Elton John, este adevărat, dar nu a cumpărat-o nouă, pentru că, uite, am eu ...

Câți ani ai, 'Vasilică?'. Zice: 'am 13 ani!'. 'Și de unde știi, mă?'. 'Păi ne-ați spus acum 6 luni, că venim aici (n.r. la expoziția de mașini) și am citit pe internet. Asta e generația de azi, generația internet. Nu mai este e aia care fugeam noi peste tot, Năstase desculț. S-au terminat vremurile alea”, a povestit Ion Țiriac, la ”Prietenii lui Ovidiu”.

Ion Țiriac și-a cumpărat o nouă „bijuterie” 

Recent, omul de afaceri și-a achiziționat un nou autoturism de lux. Este vorba despre un spectaculos model Mercedes AMG Project One. Ion Țiriac a comandat mașina în urmă cu cinci ani, dar abia acum i-a fost livrată. 

„Este un prim pas. Se pot face şi altele. Coincide cu descărcarea lui Project One. Acea maşină pe care de cinci ani de zile o aştept, a ajuns astă-noapte (n.r vineri noapte), acel Mercedes de curse, Project One. Nu întrebaţi cât costă pentru că este obscen, dar îl avem şi este în colecţie. Îl vom desface împreuna imediat după Anul Nou”, a declarat recent Ion Țiriac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net