Ce cadou i-a făcut Livia Graur fiicei ei? Renata a împlinit 10 ani! „E domnișoară în toată regula!”

#Exclusiv Click!

Livia Graur a dat mare petrecere pentru fiica ei, Renata, care a împlinit zece ani! Renata este acum domnișoară în toată regula. Livia i-a făcut un cadou pe măsură fiicei sale.

Fiica Liviei Graur (37 de ani) a crescut văzând cu ochii. Renata a împlinit zece ani, zilele trecute, așa că mama ei i-a organizat o petrecere ca-n povești, la un loc de joacă din Capitală.

Dacă până acum Renata cerea drept cadouri jucării, acum fetița și-a schimbat total preferințele. Pe măsură ce a crescut, a devenit mult mai cochetă și mai independentă, fiind interesată de hăinuțe și parfumuri.

Fetița mea bună și frumoasă a împlinit 10 ani! Este deja o domnișoară în toată regula, cu pasiuni, preferințe și tot mai independentă… Desigur că evenimentul trebuia marcat ca atare, alături de prietenii ei, la un cunoscut loc de joacă din Capitală, axat pe provocări de logică, exerciții matematice, îndemânare și rezistență fizică”.

Livia Graur: „Renata este mai atentă acum la hăinuțe, accesorii și parfumuri”

M-am bucurat că a ales o astfel de petrecere, dar am devenit și nostalgică. Pentru că, pentru prima dată de când s-a născut, a fost o petrecere unde mi-am dat seama cât a crescut, cât de mare e și cât de independentă devine. Au trecut vremurile când avea nevoie de mine la tot pasul, pentru orice. Însă chiar și așa, ea este cea mai bună prietenă a mea și sper că și eu sunt a ei!

O altă dovadă că a crescut este și faptul că a fost pentru primul an când jucăriile nu au mai fost în topul dorințelor ei. Este mai atentă acum la hăinuțe, accesorii și parfumuri”, a declarat Livia Graur, pentru Click!

Renata a fost răsfățată peste măsură de ziua ei, pentru că Livia i-a făcut cadou fiicei ei și o vacanță de vis în Creta. Ceie două, mămă-fiică, vor merge și se vor distra împreună în însorita Grecie.

Livia Graur a divorțat anul trecut de soțul ei, după 20 de ani de relație și 13 ani de căsnicie.

Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate pentru că avem un copil de crescut!”, a dezvăluit atunci Livia, pentru Click!

Livia Graur și soţul ei, Ștefan Răzvan Graur, au început povestea lor de dragoste din clasa a 9-a, pe când erau doar doi adolescenți. Cei doi au fost împreună timp de 20 de ani, la bine și la greu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net