Bogdan Vlădău, curtat de Giorgio Armani! „Eram și homofob atunci”

Bogdan Vlădău a făcut confesiuni inedite de pe vremea când activa cu succes în lumea modelling-ului. Look-ul și șarmul l-au adus în fața unui moment inedit, când ar fi putut ajunge pe lista cuceririlor marelui creator de modă Giorgio Armani. Modul cum a decurs propunerea indecentă a fost complet neașteptat.

image
Bogdan Vlădău (43 de ani), Giorgio Armani (87 de ani). Foto: colaj Click

Cum a ajuns Bogdan Vlădău să fie curtat de Armani? „Uite, ăsta a venit de la coada vacii, din Venezuela”

Povestea s-a petrecut cu ceva ani în urmă, când Bogdan Vlădău lucra ca manechin la Milano. Ajuns în „capitala modei”, starul din „Vara Ispitelor” a făcut cunoștință cu un peisaj care l-a luat un pic prin surprindere.

Vezi și Vedete sexy, de peste 40 de ani, din România. Se întrec în poze provocatoare!

„Aveam 25-26 de ani. M-am dus la o agenție mare. Aveam un booker care era de o altă orientare sexuală. În general, în genul astă de business, majoritatea sunt... fotografii, creatorii de modă. Acum nu am nimic cu treaba asta, dar atunci eram un pic homofob.

Booker meu mi l-a dat exemplu pe unul care lucra cel mai bine de la noi din agenție. Mi-a zis: 'Uite, ăsta a venit de la coada vacii, din Venezuela. N-avea nicio o pereche de pantofii la el și a ajuns mare. Dar el a fost mai înțelegător cu designerii', a povestit Bogdan în podcastul „Acasă la Măruță”.

Când a întrebat ce înseamnă mai înțelegător, a primit un răspuns neașteptat. A înțeles imediat ce sugera respectivul bărbat. „Era ceva foarte strange ce se întâmpla acolo”, a precizat Bogdan, care apoi a detaliat cum a ajuns să fie dorit de legendarul Giorgio Armani, designerul italian care are o avere de peste 9,5 miliarde de dolari.

Bogdan, dorit de „il signore” Armani! „Am văzut că a zâmbit și că era drăguț”

Faimosul creator de modă a ajuns acum la vârsta de 87 de ani. Povestea în care a fost implicat Bogdan Vlădău, în vârstă de 43 de ani, s-a petrecut acum aproximativ 17 ani. 

„Fusesem cu o zi înainte la restaurantul lui Armani din Milano. Eram cu niște prieteni români care veniseră acolo. Și era și 'il signore', că așa-i zic italienii lui Giorgio Armani. Toți românii mei voiau să facă poză cu el. Și m-am dus la el și l-am rugat să facă poză. Am văzut că a zâmbit și că era drăguț. Așa e el, nu mă așteptam la alte...”, a povestit Bogdan în podcastul lui Măruță.

Ce a pățit soția lui Bogdan Vlădău? Gina Chirilă, despre coșmarul trait în lumea modelling-ului: ”Mi s-au pus droguri în băutură"

A doua zi, bookerul său i-a spus că „il signore” l-a plăcut la restaurant. „Ce încerca să facă bookerul? Încerca să mă ducă în direcția în care mă programeze să fiu....Bookerul mă chemase deja la el acasă să-mi arate tot de felul de colecții de viniluri, discuri și cărți”, a povestit Bogdan Vlădău.

Pentru că nu s-a conformat „cerințelor” de atunci, Bogdan a fost informat că dacă are o astfel de „atitudine” nu va face nimic în modelling. „A doua zi am plecat de la agenție”, a povestit manechinul. El a dezvăluit că a fost prima dată când i s-au făcut astfel de propuneri indecente. 

Bogdan Vlădău: „Era ceva foarte strange ce se întâmpla acolo”

După ce a devenit cunoscut și s-a remarcat în prezentarile pentru Botezatu, Răzvan Ciobanu, Laura Olteanu, Rita Mureșan sau Catinca Roman, Bogdan a luat cu asalt, în tinerețe, podiumurile internaționale.

Totodată, acesta a căpătat multă notorietate atunci când a prins un loc în celebra emisiune „Vara ispitelor”, difuzată în trecut la Pro TV.

Imagini Superbe! Dana Rogoz, Bogdan Vlădău, Kamara și Andreea Antonescu, poze superbe de la aniversările copiilor

În prezent, Bogdan formează un cuplu superb cu manechinul Gina Chirilă. Cei doi au o fetiță în vârstă de 2 ani. De când au devenit părinți, Katia le-a adus o bucurie nemărginită!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg