Dana Rogoz, Bogdan Vlădău, Kamara și Andreea Antonescu, poze superbe de la aniversările copiilor

Ultima actualizare:

    Dana Rogoz are o fetiță, Lia, și un băiat, Vlad
Dana Rogoz are o fetiță, Lia, și un băiat, Vlad

Părinţi în sărbătoare! Dana Rogoz şi-a sărbătorit de curând fetiţa, Lia împlinind un anişor, ca şi Katia Maria, fetiţa lui Bogdan Vlădău. Luna mai este plină de astfel de evenimente. Kamara şi-a aniversat fiul, care a împlinit 7 ani, iar Andreea Antonescu i-a făcut petrecere în familie Siennei, la 10 ani.

„Azi o sărbătorim pe Lia doar cu familia extinsă, acasă. Petrecerea de Rupere a Turtei am amânat-o puţin, până când interdicţia pentru astfel de evenimente va fi ridicată. Deci practic aniversarea ei va dura 3 zile ca în poveşti!”, a scris Dana Rogoz (35 de ani) pe reţelele sociale. Actriţa a ­dezvăluit şi ce obiecte a ales Lia de pe tavă. „Micuţa mea a ales de pe tăviţă parfumul, rigla şi o pensulă, pe care chiar Vlad o aşezase înainte, fără ca ea să ştie. Deci, ce ziceţi de viitorul ei? Ce profesie anunţă aceste alegeri?”, a mai spus Dana. 

„Ca şi lui Vlad, i-am făcut cadou de ziua ei un tablou şi o adresă de email, în care Radu şi cu mine îi vom scrie constant. La 18 ani ne-am propus să îi dăm cadou parola şi să o invităm să îşi citească acest jurnal. Tocmai i-am trimis primul email, pe care i l-am compus amândoi, la cafeaua de dimineaţă”, a mai scris actriţa. 

Bogdan Vlădău: "La mulţi ani iubita mea, te iubesc dincolo de cuvinte"

Şi alţi părinţi sunt în al nouălea cer. Fetiţa lui Bogdan Vlădău, Katia Maria, a împlinit tot 1 an. Solist, om de televiziune şi model, Bogdan Vlădău (42 de ani) se afla la Survivor România anul trecut când soţia sa, Gina Chirilă, se pregătea să nască. 

Iată cât de repede a trecut un an de atunci şi ce fericit e tăticul: “La mulţi ani binecuvântaţi, dragostea mea mică! Mulţumesc din inimă @ginachirila pentru cel mai frumos cadou pe care l-am primit şi-l voi primi vreodată, minunea noastră mică. La mulţi ani iubita mea, te iubesc dincolo de cuvinte”, a scris Vlădău. 


    Ce familie frumoasă are Bogdan Vlădău!
Ce familie frumoasă are Bogdan Vlădău!

Fiul lui Kamara a împlinit 7 ani

Aniversarea copiilor e prilej de împăcare şi pentru părinţii despărţiţi. Astfel, Kamara (45 ani) şi fosta lui soţie, Oana, au apărut împreună la ziua fiului lor, Leon, care a împlinit 7 ani. Cei doi au lăsat deoparte războiul dintre ei şi i-au făcut o surpriză fiului lor, care l-a bucurat nespus pe micuţ. Imaginile inedite de la petrecere au fost postate chiar de artist pe reţelele sociale. 

”Şi l-am petrecut pe Leon. Eşti un pui de om minunat. A fost un party pe cinste. Vă mulţumim pentru urări”, a scris Kamara pe Instagram. Leon a fost diagnosticat cu o boală rară, degenerativă, tetrapareză spastică. Până acum, micuţul a fost operat de mai multe ori la o clinică din Turcia.


    Kamara, cu fosta soţie la ziua lui Leon
Kamara, cu fosta soţie la ziua lui Leon

Fiica Andreei Antonescu a împlinit 10 ani

Mare sărbătoare şi în familia solistei de la Andre. Pentru că fiica Andreei Antonescu (38 de ani) a împlinit 10 ani solista a sărbători-o alături de fratele Răzvan şi de mama lor, dar şi câţiva cunoscuţi cu un party în aer liber, baloane şi tort. 

“Din clipa în care am aflat că voi avea o fetiţă am fost conştientă că toate hainele, încălţările şi cosmeticele nu vor mai fi doar ale mele. Asta s-a şi întâmplat! De ceva timp, începuseră să-mi dispară din dressing diverse piese vestimentare şi nu-nţelegeam ce se întâmplă, că de dormit prin alte case n-am dormit. Şi-am prins hoţul... Sienna şi le însuşise, pentru că-i plăcuseră foarte tare şi-i şi veneau bine. După cum puteţi observa în poză, diferenţa dintre noi două nu mai e una foarte mare”, a povestit Andreea pe pagina ei socială.


    Andreea Antonescu și-a serbat fiica, alături de familie și de câțiva prieteni
Andreea Antonescu și-a serbat fiica, alături de familie și de câțiva prieteni

Citește și:

De ce nu face Delia un copil? «Am frici, dar mi-aș dori o fetiță!»

Iată pe cine au lăsat acasă vedetele de la «Asia Express»!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net