FOTO Bogdan Vlădău și Gina Chirilă și-au botezat fetița! Unde au petrecut și cine au fost nașii

Ultima actualizare:
Ceremonia din biserică
Ceremonia din biserică

Momente unice pentru Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, care au organizat botezul fetiței lor sâmbătă, 11 iulie! Emoțiile au fost la ele acasă, iar micuța Katia Maria a fost, bineînțeles, în centrul atenției.

Ceremonia de creștinare a avut loc la Biserica Bucur, după care invitații s-au bucurat împreună de momente frumoase în cadrul unei petreceri mai restrânse, care a urmat regulile pandemiei. 

Petrecerea de botez a fost organizată la Nori Sushi, iar oaspeții au fost întâmpinați cu canolli (desert cu specific italian, rulouri umplute cu cremă). De asemenea, se pare că evenimentul a avut și un dress code, majoritatea invitaților îmbrăcându-se în alb, culoare care reprezintă puritate și armonie.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița sâmbătă, 11 iulie
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița sâmbătă, 11 iulie

Primele imagini de la botezul fetiței Ginei Chirilă

Nașul a fost unul dintre „rebelii” petrecerii, care a purtat costum negru, însă a fost salvat de nașă, care a avut o frumoasă rochie albă. Aceștia se numesc Daniel si Bianca Niculae și sunt prieteni apropiați ai cupulului.

Nașii micuței Katia
Nașii micuței Katia

Bineînțeles, pe lângă micuța Katia, și mămica Gina a strălucit la eveniment, emoționată, dar foarte fericită. Aceasta a purtat o salopetă albă, lungă, extrem de elegantă, care venea perfect pe silueta ei de model, accesorizată cu un colier. Este posibil ca ținuta să fie chiar creația Ginei, aceasta având un atelier de haine. 

Bogdan Vlădău, alături de Katia și de nașul micuței
Bogdan Vlădău, alături de Katia și de nașul micuței

Micuța Katia a purtat o rochie de prințesă, cu voal și dantelă, tot de culoare albă, și pare că a fost cumințică la botez, stând frumos și pentru pozele de după creștinare, în brațele părinților ei.

Gina Chirilă a născut primul ei copil în data de 25 mai, iar cei doi soți au decis să o numească pe fetiță Katia, varianta ruseasca a numelui Ecaterina. Gina și-a ținut fanii la curent cu evoluția sarcinii, pe rețelele sociale, aceștia fiind șocați de silueta perfectă afișată de proaspăta mămică, la doar câteva zile după ce născuse.


    Nașii micuței KatiaFoto: Instagram
Nașii micuței KatiaFoto: Instagram
image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net