Alexandru Pițurcă și Cristina Ich încă se iubesc? Victor Pițurcă a dezvăluit totul: „E femeie cu capul pe umeri...”

11 octombrie 2023 11:53   Vedete românești

Victor Pițurcă a spus clar ce crede despre Cristina Ich, fosta parteneră de viață a fiului său Alexandru. Deși cei doi s-au tot despărțit și împăcat, fostul antrenor al Naționalei a dezvăluit că aceștia încă ar mai avea sentimente unul pentru altul. 

Alexandru și Cristina încă se iubesc?

Victor Pițurcă a fost invitat în podcastul Ameritat cu Nasrin, moderat de Ameri Nasrin. Fostul antrenor al Naționalei a vorbit, printre altele, și despre relația pe care Alexandru, fiul său, a avut-o cu Cristina Ich și din urma căreia s-a născut un băiețel. Ei bine, Pițurcă senior a dezvăluit că între Alexandru și Cristina încă ar mai exista sentimente puternice. După cum știm, în luna mai a acestui an, cei doi s-au afișat într-un club sărutându-se pasional și fiind extrem de romantici. Imaginile au fost postate chiar de Cristina pe rețelele de socializare. Ulterior a oferit și câteva explicații pentru aceste ipostaze. „A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”, a explicat frumoasa brunetă gesturile pasionale din club cu Alex Pițurcă, pe Instagram. Astfel a dat de înțeles că ar fi din nou împreună însă între ei lucrurile a fost foarte incerte în ultimul an. O dragoste cu năbădăi, de altfel.

Dar mie, fetele cu care a fost el, nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El având doar vedete, este un mic dezavantaj. I-am spus, statutul de bărbat aduce niște obligații, iar ele… tot libertine. (…) Are copil, are un băiat, a fost cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristica Ich e femeie cu capul pe umeri, pe ea nu o iau ca vedetă. Cristina are copil, i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui. Nu îi văd despărțindu-se… Ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment din viața lui Alex ăsta este: copilul cu Cristina”, a spus Victor Pițurcă, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

A fost dragoste la prima vedere

Alexandru Pițurcă și Cristina Ich s-au despărțit anul trecut, după ce povestea lor de dragoste a început fulgerător. A fost dragoste la prima vedere, iar 3 luni mai târziu au aflat că vor deveni părinți. Din dragostea lor s-a născut micuțul Noah însă după 3 ani de relație au decis să își spună „adio”. Motivul ar fi fost nepotrivirea de caracter. Cei doi ar fi rămas în relații bune de dragul copilului după cum a declarat la un moment dat Cristina. S-au tot despărțit și împăcat însă Victor Pițurcă spune ferm că încă îi leagă o dragoste puternică.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu ne mai înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc, nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!

Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!

Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic. Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”, spunea Cristina Ich, anul trecut, la podcast-ul „Vin de-o poveste”.

Mai multe