Alina Ceușan și-a cerut scuze public după ce s-a fotografiat nepotrivit în loja Teatrului Odeon. Oana Pellea a reacționat: „Vă doresc toate cele bune”

24 octombrie 2024 6:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce Oana Pellea a criticat-o pe Alina Ceușan după ce a postat în social media o fotografie în care apare într-o sală de spectacol, cu picioarele ridicate pe balustrada unui balcon, influencerița și-a cerut scuze. Cum a reacționat actrița și ce alt mesaj a avut de transmis. 

Marea actriță Oana Pellea nu a putut trece cu vederea gestul Alinei Ceușan și a criticat-o aspru. Ce a avut de spus vedeta, aflați din continuarea articolului. 

Alina Ceușan: „Mi-o asum!”

Oana Pellea a pus-o la zid pe Alina Ceușan pentru gestul ei deloc potrivit, apoi a rugat-o să șteargă poza din lojă și să-și ceară scuze. Tânăra creatoare de conținut a explicat că a înțeles că a greșit, de aici și nivelul ridicat de reacții negative. 

„În urma valului de comentarii de la această postare, menționez că nu mi-am dorit să jignesc pe nimeni. Deși a fost într-un alt context, este într-o lojă de teatru. Recunosc acum, a fost o greșeală și mi-o asum, nu am văzut-o așa la momentul respectiv, înțeleg, într-adevăr, că nu e un gest frumos și nu se va mai repeta”, a fost comentariul scris de Alina Ceușan la postarea respectivă, pe Instagram.

Alina Ceușan a șters fotografia 

Vedeta a mai punctat faptul că a ținut cont de recomandările oamenilor și a șters fotografia cu pricina. 

„Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o să ascund un gest negândit, ci pentru că mi-am dat seama că nu e de postat sau făcut așa ceva. Fiecare om își are greșelile lui și cu siguranță era o lecție de invățat”, a mai scris influencerița, pe Instagram.

Oana Pellea: „Mulțumesc doamnei Alina Ceușan pentru răspuns”

Oana Pellea a avut o replică după prima reacție a Alinei Ceușan. Actrița a transmis faptul că se bucură pentru că influencerița i-a înțeles mesajul și că nu se va mai afișa așa cum a făcut-o zilele trecute. 

„Mulțumesc doamnei Alina Ceușan pentru răspuns și pentru că a înțeles mesajul meu. Vă mulțumesc și pentru faptul că nu veți mai repeta gesturi de asemenea fel când vă aflați într-un teatru. Vă doresc toate cele bune”, a scris Oana Pellea, pe Facebook.

Reacția inițială a Oanei Pellea: „E un selfie de picioare”

Intenția Alinei Ceușan de a realiza o fotografie artistică de la balconul unei săli de teatru a stârnit o serie de controverse. Oana Pellea a fost extrem de deranjantă de gestul tinerei, pe care l-a considerat „dizgrațios”.

„O persoană de sex feminin, “influencer” de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E un selfie de picioare…dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru ci un eveniment de “fashion”

Am recunoscut balconul…Exact acolo, pe vremuri, a stat Domnul Alexandru Paleologu împreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcați elegant, in semn de respect pentru sala de teatru si pentru actori. Știu, pentru ca eu i-am invitat la premiera cu “Noaptea furtunoasa” în regia lui Mihai Măniuțiu. Pe balustrada unde persoana și a trântit ostentativ pantofii…cândva au trecut măinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc, etc…

Am înțeles că a vrut să provoace, am înteles că își face reclamă cu o postare nesimțită…și totuăi…câtă lipsa de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate …

Dacă persoana respectiva imi citește postarea (m-aș mira) îi spun atât:

SĂ VĂ FIE RUȘINE!

Nu cunosc personal “duduia” (Slavă Domnului) și nici nu doresc să o cunosc”, este mesajul publicat de Oana Pellea pe contul ei de Facebook.

Mai multe