Alina Ceușan, dezvăluiri inedite despre alegerea numelui fiicei sale. Influencerița așteaptă cu nerăbdare să devină mămică pentru a doua oară: „Avem o listă de nume”

Ultima actualizare:

Alina Ceușan a dezvăluit recent criteriile după care se ghidează atunci când vine vorba despre numele celui de-al doilea copil. Vedeta așteaptă cu sufletul la gură ca fetița sa să sosească pe lume.

Alina Ceușan / Sursă foto: Instagram
Alina Ceușan / Sursă foto: Instagram

„Avem o listă de nume”

Alina Ceușan este una dintre cele mai apreciate influencerițe din România. De-a lungul timpului, blondina a reușit să atingă culmile succesului în plan profesional, însă nici pe plan personal, lucrurile nu îi merg rău. Vedeta trăiește o poveste de dragoste cu Raul Tișa, alături de care are și un fiu, iar acum așteaptă și o fetiță. Nu demult, aceasta a vorbit despre alegerea numelui fiicei sale.

„Avem o listă de nume, dar nu suntem sută la sută siguri, o sa anunțăm numele la naștere când îl va și primi în funcție de cum simțim că i se potrivește. Oricum, mă simt foarte bine, plină de energie și good vibes.

Mă bucur de momentele pe care le mai avem doar împreună cu Rock, de mutarea la București, de tot ce ne oferă vara. Cred ca e cea mai frumoasă vara dintre toate trăite până acum, dar până la urmă, cred că asta pot spune de fiecare vară”, a mărturisit Alina Ceușan pentru Playtech.ro.

„Ne doream să avem o fetiță de data asta”

Alina Ceușan și Raul Tișa și-au dorit din tot sufletul o fetiță, întrucât primul lor copil a fost băiețel. Dorința lor s-a îndeplinit, iar acum, cei doi așteaptă cu nerăbdare ca fiica lor să vină pe lume. Mai mult, Rock, băiețelul lor este la fel de entuziasmat să își cunoască surioara.

„Ca toți părinții de băiat, da, ne doream să avem o fetiță de data asta, însă, în principal, ne doream un tovarăș de viață pentru Rock, așa că nu conta atât de mult dacă e băiat sau fată în final.

Amândoi am crescut cu frați/surori și asta ne dorim și noi pentru Rock. Ne-am bucurat însă foarte tare să aflăm că vom avea o fetiță.

Până în momentul de față, Rock e un frățior tare grijuliu, vorbește cu ea, mângâie burtica, o pupă, cred ca va fi la fel și la venirea pe lume a surioarei lui. Abia așteptăm momentul!”, a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Depay Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
image
actualitate.net
image
actualitate.net