Bucurie mare în showbiz! Alina Ceușan, însărcinată pentru a doua oară. Cum a dat vestea cea mare

Bucurie mare în familia Alinei Ceușan! Influencerița și soțul ei, Raul Tișa, vor deveni părinți pentru a doua oară. Prezentatoare primulul sezon Love Island a dat vestea pe rețelele de socializare, publicând un videoclip emoționant. A dezvăluit, de asemenea, că în luna august va naște.

Alina Ceușan este însărcinată cu al doilea copil / foto: colaj Instagram
Alina Ceușan este însărcinată cu al doilea copil / foto: colaj Instagram

Veste bombă în showbiz-ul românesc! Alina Ceușan și soțul ei, Raul, se pregătesc pentru al doilea copil. Influencerița a făcut anunțul, sâmbătă, 13 aprilie, prin intermediul unui clip video emoționant publicat pe pagina ei personală de Facebook. Deși nu a dezvăluit dacă micuțul Rock va mai avea încă un frățior ori o surioară, a anunțat că va naște în luna august a acestui an.

„Dragul nostru Rock,

Avantajul de a crește alături de un frate sau o soră este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea, se spune ca indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parca instant în copilărie.

Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu cât și Raul vorbim din experienta pentru ca fiecare dintre noi avem pe cine suna si la trei noaptea daca este cazul. Viata noastra se va schimba din nou, in luna august… si speram ca schimbarea sa vina in forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil.

„Suntem încântați să putem în sfârșit să împărtășim vestea cu voi”

Iar o luăm de la capăt. Suntem încântați să putem în sfârșit să împărtășim vestea cu voi – familia noastră se mărește. Rock va deveni în curând un frate mai mare… așa că vă împărtășim câteva mici momente care ne-au făcut să ne simțim în tot felul de feluri, în aceste ultime luni.

Suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline. Iar eu sunt aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou, așa că noroc pentru asta”,  a scris Alina Ceușan pe constul său personal de Instagram, acolo unde a publicat și un filmuleț.

Alina Ceușan (31 de ani) s-a căsătorit cu Raul Tișa în anul 2019, după o relație de mulți ani. Au devenit pentru prima dată părinții unui băiețel pe nume Rock în anul 2020. Acum, atât ea, cât și soțul ei, se bucură enorm pentru că familia lor se mărește.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
casa piersic cluj jpg
image png
banner cristina spatar png
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net