Marii câștigători Love Island România s-au despărțit! Anne a convins întreaga Românie că e îndrăgostită de Adrian, după care i-a dat papucii

Ultima actualizare:

Participanții primului sezon Love Island România 2023 au avut un singur scop: găsirea iubirii adevărate. Adrian, originar din Tulcea și Anne-Marie, originară din Giurgiu, au plecat în Tenerife pentru a se cupla, pe bune. Ajunși în vila superbă, cei doi au început, ușor ușor, să formeze un cuplu. Deși au convins întreaga Românie să creadă în iubirea lor de la TV, ajunși acasă, s-au separat. Vinovatul? Anne-Marie, despre care Adrian spune că i-a dat papucii și nu i-a acordat nici cea mai mică șansă pentru a-l cunoaște, cu adevărat.

Adrian și Anne s-au despărțit

Experiența de la Love Island a devenit una destul de amară pentru Adrian. Desemnat, alături de Anne, marele câștigător al premiului de 50.000 de euro, Adrian a venit în România cu speranța că dragostea dintre el și blondina focoasă nu se va stinge nicidecum, ci din contră. Ei bine, nu a fost deloc așa. În cadrul emisiunii Love Island After, deși toată lumea se aștepta ca cei doi să fie mai bine ca niciodată, s-a produs un mare șoc: telespectatorii au aflat că Adrian și Anne nu mai formează, de fapt, un cuplu.

Cei doi s-au întâlnit la o cafea pentru a sta de vorbă și pentru a pune cărțile pe masă. Adrian, îndrăgostit până peste cap de Anne, i-a reproșat blondinei că nu i-a dat absolut nicio șansă de a-l cunoaște în afara experienței din Tenerife și că de-abia l-a băgat în seamă, de fapt. Pe de altă parte, Anne a ținut-o una și bună cu problemele ei personale, despre care n-a vrut să ofere prea multe informații. Dezamăgit și cu un gust amar, Adrian și-a vărsat oful în fața blondinei care îi pusese inima pe jar, considerând că, vinovată de întreaga situație este chiar Anne. 

Anne: „Am simțit o tensiune”

Anne: Experiența Love Island a însemnat foarte mult. Am reușit să văd o mulțime de lucruri la mine. Nu ai cum să explici în cuvinte această experiență, decât dacă o trăiești real. După gardurile alea, nu aveam nimic. Existam doar noi și atât.

Anne: Am simțit puțin o tensiune asupra mea.

Adrian: Nu pot spune că sunt fericit. Cred că am nevoie de niște răspunsuri. Toată situația de când am venit mi s-a părut puțin ciudat, a fost stânjenitor. De data asta, eram doar prieteni sau oameni cu amintiri împreună. Eu am simțit ceva când ne-am întors. Prea târziu, pentru că deja mă așteptam...

Anne: După ce am ajuns acasă, am încercat să ne cunoaștem. Am încercat să-i spun că am nevoie de o perioadă de adaptare. Lucru pe care el nu l-a înțeles. Eu nu am cum să-ți reproșez ție nimic. Nu am simțit înțelegere din partea ta.

Adrian: Nu a mai vorbit cu mine nimic și mi-a zis că îi e greu să vorbească cu mine despre problemele ei personale.

Adrian: „Noi, cei mai îndrăgostiți de la Love Island...”

Anne: Îmi dădeai de înțeles că mă crezi și mă înțelegi, dar de fapt, nu.

Adrian: Noi am venit după 5 săptămâni în care am împărtășit totul, dar aici n-a mai fost nimic. Eu am impresia că pun vina total asupra mea. Nu o să înțeleg niciodată motivele pentru care ea a luat decizia asta. I-am cerut doar puțină atenție. Noi, cei mai îndrăgostiți de la Love Island, nici măcar nu ne-am întâlnit la o cafea de când am ajuns în țară. Mi-ai zis mereu că ai treabă, că nu poți...Și tu ai tras concluzia că relația noastră nu merge după 2 săptămâni în care nu ne-am văzut absolut deloc. Noi doi, ca și cuplu, nu am avut nicio activitate. Îți trimiteam un mesaj și îmi răspundeai după 12 ore. Mie îmi plac mult oamenii care fac ceea ce spun. Noi nu ne-am cunoscut, nu știm cine suntem afară.

Anne: Tu ai avut lucruri de rezolvat la Tulcea, eu acasă. Ți-am zis să luăm lucrurile ușor. Mi s-a părut că pui presiune pe mine din toate punctele de vedere. Tu nu voiai să mă înțelegi.

Adrian: Cel mai rău îmi pare că tu nu l-ai cunoscut pe Adi, cel de afară. Deloc. Nu i-ai dat nicio șansă.

Anne: Tu m-ai cunoscut pe mine așa cum sunt în emisiune. După ce m-am întors acasă, eu nu eram ca înainte. Era vorba doar de răbdare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net