Alina Eremia, victima unui accident. Ce a pățit artista: „M-am aruncat în...”

8 iulie 2024 18:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a avut parte de un moment neașteptat în timpul concertului său de la festivalul Neversea. În timp ce a oferit un show memorabil fanilor săi, artista a trăit o experiență pe care nu o va uita prea curând. Mai exact, un mic accident, dar care nu s-a lăsat cu urmări grave pentru artistă.

Alina Eremia, accident pe scenă! Ce a pățit artista 

Festivalul Neversea, cel mai mare eveniment de muzică de la malul mării din Europa, a fost scena pe care Alina Eremia și-a prezentat talentul și energia într-un concert de neuitat. Cu un setlist plin de hituri care au dominat topurile muzicale din România, artista a reușit să capteze atenția și să cucerească inimile fanilor săi. 

Alina Eremia a descris experiența de la Neversea ca fiind una „extraordinară” și a mărturisit că totul s-a simțit extrem de intens, încărcându-se cu energia pozitivă a fanilor. Artista a spus că, deși concertul a părut că s-a încheiat prea repede, ea a reușit să ofere tot ce a avut mai bun și să creeze o atmosferă electrizantă pe scenă.

În ciuda momentelor de vis ale concertului, Alina Eremia a avut parte de un incident neprevăzut. Pentru acest show, Alina Eremia a ales o ținută care a combinat eleganța cu energia specifică unui concert live. Artista a purtat o pereche de pantaloni scurți asortați cu un top strălucitor și dresuri negre de plasă, completând look-ul. Într-un moment de entuziasm și dedicare, artista a ales să se arunce în genunchi în timpul interpretării uneia dintre piesele sale. Din păcate, acest gest a dus la ruperea dresurilor sale negre de plasă, care erau parte din ținuta sa de scenă.

„Extraordinar, chiar cred că ăsta e cuvântul ce caracterizează starea mea de acum. A fost o stare incendiară și la propriu și la figurat pentru că am avut flăcări la un moment dat, se încălzise treaba. M-am simțit foarte bine. Mi s-a părut că s-a scurs foarte repede timpul pe scenă și pe la jumătate eram „nu pot să cred, mai prind doar jumătate de show și voiam să se prelungească momentul. A fost foarte tare. Au fost niște emoții cinci secunde, erau niște emoții pozitive pe care le-am convertit în combustibil, în energie. Eu aveam fost mult entuziasm, simțeam adrenalină.

Ținuta este făcută de stilista mea. Acesta a fost un mic incident pe scenă, da? M-am aruncat în genunchi și am sfârșit prin a avea dresul rupt, dar acest dres nu va mai fi purtat, va fi dresul de la Neversea. Adică o să fie ăsta și mi se pare semnul de bună purtare de la dres, cu asta plec eu acasă”, a spus Alina Eremia, la Antena Stars.

În ciuda incidentului, energia și entuziasmul Alinei Eremia nu au fost diminuate. Artista a continuat să ofere o performanță de excepție, demonstrând că este pregătită să facă față oricăror provocări de pe scenă cu zâmbetul pe buze.

Mai multe