Alina Eremia se mărită! Cine este partenerul său, Edi Barbu, și cu ce se ocupă. Ce diferență de vârstă este între cei doi

Alina Eremia se mărită, în sfârșit! Edi Barbu a decis după ani de zile de relație să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii sale și după cum era de așteptat răspunsul a fost „da!”. Nici nu era de așteptat altceva, având în vedere că între cei doi nutrește o poveste de dragoste atât de frumoasă. Momentul cererii însă a fost cu adevărat memorabil. Iată cine este Edy Barbu și cu ce se ocupă!

Alina Eremia se mărită!

Alina Erimia (30 de ani) și iubitul său Edy Barbu (35 de ani) au plecat într-o escapadă pe meleaguri thailandeze cu ocazia zilei de naștere a bărbatului, pe 24 ianuarie. Partenerul artistei a decis să profite de vacanță exotică și a hotărât să ducă experiența la un alt nivel, așa că a lăsat emoțiile deoparte și a cerut-o pe artistă în căsătorie.

Solista a împărtășit rapid cu fanii săi acest moment deosebit pe rețelele de socializare, acolo unde a pus poze și cu inelul de o frumusețe rară. Edi a decis să o ceară cu un inel cu pietre prețioase albe și galbene impresionante.

DA! La mulți ani, iubitule!”, este mesajul distribuit de Alina Eremia pe Instagram, alături de poze.

Edi Barbu este antreprenor și este asociat într-o companie care se ocupă cu construcția și design-ul mobilei, iar din câte se par,e tânărul este extrem de potent din punct de vedere financiar. Nu e de mirare că își permite să își ducă iubita în destinații luxoase.

Cum s-au cunoscut Alina Eremia și Edy Barbu

Relația celor doi s-a format într-un mod cât de poate de natural și de simplu. Se știau de mult, însă iată că soarta a decis să îi aducă împreună. Prima întâlnire în oraș a celor doi a fost una de neuitat, așa cum a fost și cererea în căsătorie.

„Sunt de opt ani într-o relație cu Edi, o relație extraordinar de frumoasă, o relație care a înflorit cât se poate de frumos, sunt foarte fericită, cred că este jumătatea mea. Inserez din când în când poze pe rețelele de socializare, pentru că lui nu-i place să apară nici în poze, nici în filmări, dar e imposibil atunci când surprind momente frumoase să nu deschid oamenilor o fereastră către lumea mea”, le-a dezvălui Alina Eremia celor de la Viva în urmă cu câteva luni.

Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și după am ieșit doar noi. Lucrurile s-au înfiripat frumos și firesc”, a povestit Alina Eremia.

Ne-am îndrăgostit sufletește, fizic și mental și îndrăgosteala asta s-a transformat rapid în iubire. La prima întâlnire am stat 12 ore de vorbă, nu se mai terminau subiectele. Pentru mine, cel mai important e să rezonez cu omul de lângă mine. Lui nu-i place să fie în lumina reflectoarelor. Până l-am convins să facem o copertă împreună a durat jumătate de an, cu insistențe. E un tip foarte în banca lui, lasă lucrurile să curgă natural. De aceea a părut așa firesc totul”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net