Bat clopote de nuntă pentru Alina Eremia: „Pasul ăsta se va întâmpla”

Alina Eremia (29 de ani) pare să fie pregătită să înceapă un nou capitol în viața ei. După opt ani de relație alături de iubitul ei, Edi Barbu (34 de ani), cântăreața a recunoscut că el este sufletul ei pereche și amândoi au de gând să-și unească destinele.

Alina Eremia, pregătită de nuntă cu iubitul ei? / Foto: Instagram
Alina Eremia, pregătită de nuntă cu iubitul ei? / Foto: Instagram

Invitată la petrecerea VIVA! de anul acesta, unde și-a etalat silueta într-o rochie neagră, în ton cu tematica serii „like a Movie Star”, Alina Eremia a făcut dezvăluiri cu privire la căsătorie! După opt ani de relație, cântăreață a recunoscut că partenerul ei, Edi Barbu (34 de ani), este sufletul ei pereche și amândoi au de gând să-și unească destinele. 

Alina Eremia, pregătită de nuntă?

„Sunt de opt ani într-o relație cu Edi, o relație extraordinar de frumoasă, o relație care a înflorit cât se poate de frumos, sunt foarte fericită, cred că este jumătatea mea. Inserez din când în cînd poze pe rețelele de socializare, pentru că lui nu-i place să apară nici în poze, nici în filmări, dar e imposibil atunci când surprind momente frumoase să nu deschid oamenilor o fereastră către lumea mea”, le-a dezvălui Alina Eremia celor de la Viva.

De asemenea, întrebată dacă crede în mariaj, sau dacă are planuri de viitor în ceea ce privește căsătoria, cântăreața a dezvăluit că, momentan, ea și iubitul ei se bucură unul de celălalt, evident că pasul ăsta se va întâmpla, dar nu știe cu exactitate când.

„Da, normal. Am ca exemplu elocvent părinții mei. Eu nu m-am gândit încă să-l cer, eu știu că el are de mult chestia asta în plan, însă nu am grăbit niciodată pasul ăsta. La modul serios, cu inel, nu m-a cerut, pentru că altfel îl purtam deja, pentru că aș fi zis „da”, dar nici eu nu am dat semne din punctul ăsta de vedere. Am lăsat să curgă relația în mod firesc, să ne bucurăm unul de celălalt și evident că pasul ăsta se va întâmpla, nu știu când, dar îmi place să fiu surprinsă”, a mai mărturisit cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net