Smiley, Alina Eremia, Feli și Andra Gogan vor concerta la Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii

Ultima actualizare:

În perioada 21-23 iunie, Europa de Est va găzdui un eveniment inedit: Big Little Festival, primul și singurul festival dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii. Această inițiativă remarcabilă va avea loc la Râșnov,oferind un cadru perfect pentru trei zile de distracție și legătură între generații.

Big Little Festival. Foto: arhiva.
Big Little Festival. Foto: arhiva.

Artiști de talie internațională și activități captivante

Big Little Festival va aduce împreună aproximativ 15.000 de familii și peste 50.000 de participanți într-un spațiu  peste 11 hectare, amenajat special pentru a sărbători legătura unică dintre părinți și copii prin experiențe memorabile. Printre artiștii care vor încânta publicul se numără Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan și mulți alții. Atmosfera va fi întreținută de prezentatorul Cosmin Seleși, iar întreaga paletă de activități va fi diversă și captivantă.

De la Nerf Arena și HaHaHa Production Music Camp, până la spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic și pictură, Big Little Festival promite să ofere momente de bucurie și conexiune pentru toți participanții, indiferent de vârstă sau preferințe. Competiții de gaming, zone interactive de lectură și chiar un Slime Fest vor completa atmosfera de distracție și aventură.

Destinații pentru distracție și învățare

Cu oportunități precum Dino Parc Râșnov și Cetatea Râșnov, festivalul devine și mai atractiv pentru participanți. Dino Parc, cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, va fi deschis gratuit pentru toți posesorii de bilete la festival. Cu peste 120 de dinozauri reconstituiți și numeroase zone de joacă și explorare, acesta promite o experiență educativă și distractivă pentru întreaga familie.

Cetatea Râșnov se va transforma într-o bibliotecă de basm, oferind un cadru perfect pentru activități educative și de distracție. Cu ateliere artistice, întâlniri cu autori de cărți pentru copii și alte evenimente culturale, Cetatea va fi locul ideal pentru a împărtăși momente de bucurie și cunoaștere în familie.

O experiență de neuitat pentru toată familia

Big Little Festival nu este doar un festival de divertisment, ci și o ocazie de a aduce familii împreună și de a crea amintiri de neuitat. Organizatorii au pregătit inclusiv pachete de cazare la cort pentru familiile care doresc să trăiască aventura la maxim și să petreacă nopțile sub cerul înstelat al Transilvaniei.

Accesul la festival se face pe baza unui bilet de intrare, care include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov, iar acesta poate fi achiziționat online. Este important de menționat că accesul este permis doar împreună cu un copil în grup, subliniind astfel importanța legăturii dintre părinți și copii, care este la inima acestui eveniment extraordinar.

Big Little Festival reprezintă o oportunitate unică de a celebra legătura specială dintre părinți și copii într-un cadru captivant și plin de aventură. Cu o gamă variată de activități și atracții, acest festival promite să ofere momente de bucurie și conexiune pentru toată familia. Așadar, pregătiți-vă pentru trei zile de distracție și aventură la Big Little Festival.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net