Ana Baniciu, „țiplă” în costum de baie, la 2 luni după ce a născut! Blondina arată fabulos. Foto

13 august 2024 19:32   Vedete românești

Ana Baniciu arată încredibil la nici 2 luni de când a devenit mămică! Vedeta și-a surprins fanii din mediul online și a publicat imagini în care apare în costum de baie. Se pare că artista a reușit să-și recapete silueta de dinainte de sarcină într-un timp extrem de scurt.

La începutul acestei veri, Ana Baniciu a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Ei bine, se pare că acum, la 2 luni de când a sărbătorit venirea pe lume a fiului ei, cântăreața și-a uimit admiratorii cu o apariție spectaculoasă.  În urmă cu puțin timp, vedeta a avut parte de câteva ore de relaxare pe plajă și a reușit chiar să își facă și o scurtă ședință foto.

Artista a publicat pe pagina sa personală de Instagram mai multe imagini în costum de baie, de culoare maro, care i-a evidențiat perfect corpul de invidiat. Într-un timp atât de scurt, vedtea a reușit să-și recapete silueta de dinainte de sarcină. Și, bineînțeles, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Ana Baniciu face furori în costum de baie, la 2 luni de când a născut

„Ești superbă, mămico!”, „Mamă, chiar ești mamă!”, „Arăți foarte bine!”, „Incredibil! Un corp senzațional!”, „Arăți cu 10 ani mai tânără!”, „Sigur ai născut acum 2 luni? Ești superbă!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea pe care vedeta a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Pe data de 5 iunie 2024, Ana Baniciu și partenerul ei de viață, Edy Kovacs, care i-a devenit soț anul trecut, au devenit părinți pentru prima dată, artista a născut un băiețel perfect sănătos. Vedeta trebuia să nască la mijlocul lunii iunie, însă după ce a apărut o problemă pe ultima sută de metri, medicii au deci să efectueze o operație de cezariană. Artista a ținut să precizeze că operația de ceraziană prin care a trecut nu a fost deloc una dificilă și chiar s-a recuperat rapid.

Mai multe