Ana Morodan, crăiasa zăpezii. Rochia cu care a dat gata Instagramul

22 decembrie 2021 13:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ana Morodan (36 de ani) și-a uimit fanii de pe Instagram cu o ținută absolut strălucitoare, demnă de o crăiasă a zăpezii veritabilă! Vedeta a îmbrăcat o ținută orbitoare la propriu, care i-a venit de minune.

Ana Morodan, cunoscută în mediul online drept «Contesa Digitală», s-a pozat îmbrăcată într-o salopetă argintie și o capă, cu aplicații din paiete pe întreaga ținută. Ținuta a făcut-o pe influenceriță să arate ca un personaj din basmele de iarnă. Blondina a mărturisit că deși s-a născut iarna, urăște acest anotimp, dar pentru că trebuie să îl suporte vrea să o facă, așa cum ne-a obișnuit, cu stil! Evident, nu a lipsit rujul roșu și coafura stil star de cinema din anii '50.

«Când te naști iarna și nu-ți place, dar trebuie să treci prin el, n-ai cum să fii Elsa, dar un lucru e clar: dacă paieta e paietă, rujul roșu există, pot fi oricând Vrăjitoarea Albă din Cronicile din Narnia. De fapt, pot fi ce și cine vreau eu», le-a mărturisit Ana Morodan fanilor de pe Instagram, acolo unde are peste 440.00 de urmăritori.

Drama prin care a trecut Ana Morodan

Ana Morodan a povestit  în emisiunea «40 de întrebări cu Denise Rifai», de la Kanal D, despre drama vieții ei, din care abia a reușit să iasă. În 2018, în doar o săptămână, și-a înmormântat tatăl și bunicii, apoi mama ei s-a îmbolnăvit de cancer. A pierdut-o și pe ea, la un an distanță și a spus că a fost un moment crunt.

«Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personala și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Ulterior am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate. Toate s-au întâmplat într-un an.

A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Destul de greu de dus, doar că acest greu a fost conștientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut», a povestit ea.

Ana Morodan este din Arad și este cunoscută publicului larg pentru firea extravangtă. Este influencer, bloggeriță de stil și antreprenor. A participat la emisiunea Asia Express în 2019, alături de Adrian Teleșapan. În 2020, ea a făcut parte din juriul emisiunii Masked Singer România.

Mai multe