Andreea Bălan a dat gata Instagramul cu ținuta asta

17 decembrie 2021 13:36   Vedete românești

Andreea Bălan (37 de ani) a lăsat frigul din România, pe căldura din Dubai! Vedeta se află în vacanță, de unde le-a arătat fanilor mai multe fotografii inedite. Artista este într-o formă de zile mari, iar asta se poate observa cu ochiul liber. Frumoasa blondă a publicat o imagine adorabilă, alb-negru, în care apare alături de fetița sa, Clara! Îmbrăcată într-o rochie mini care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și suple, artista s-a pozat în timp ce o ajuta pe fetița ei să coboare scările, într-un resort de lux din Dubai.

Andreea Bălan s-a bucurat zilele acestea de vremea caldă din Dubai, acolo unde a plecat în vacanță alătri de fiicele ei pe care le are din căsnicia cu George Burcea, Clara și Ella, dar și de mama ei. Artista a publicat o serie de imagini simpatice alături de Clara. Într-una din poze, blondina a purtat o ținută care a pus pe jar inimile fanilor de pe Instagram Andreea Bălan are o siluetă de invidiat și poate purta chiar cele mai scurte și mulate ținute.

Andreea Bălan se află în Dubai alături de cele două fetițe

«Pare că o ajut pe Clarita să coboare, așa-i? Să știți că e de fapt invers, Clarita e cea mai năzdrăvană și nu are nevoie de ajutor, face cât 3 copii», a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiei. Într-o altă poză, frumoasa mămică și fetița ei sunt la masă, iar micuța Clara îi stă fericită în brațe.

Este mama a două fetițe minunate, dar și-a păstrat silueta de puștoaică! Cântăreața se menține în formă cu mult dans, dar are și grijă la ce mănâncă. 

Despre vacanța din Dubai, Andreea Bălan le-a mărturisit fanilor de pe Instagram, acolo unde are peste 1 milion de urmăritori, că a fost o experiență de neuitat. A încercat experiențe noi, a dansat prin deșert, ba chiar și-a luat inima în dinți și s-a plimbat cu ATV-ul prin nisipul din Dubai.

Mai multe