Andreea Bălan a făcut anunțul! Ce i-a transmis lui Victor Cornea: „Cu persoana potrivită..."

21 septembrie 2024 16:49   Vedete românești

Andreea Bălan a făcut anunțul! Vedeta i-a transmis lui Victor Cornea un mesaj deosebit pe rețelele de socializare! Artista are obiceiul de a posta mesaje pline de încurajare și înțelepciune pentru fanii săi, iar recent a transmis un mesaj ce pare că îl vizează direct pe sportiv!

Andreea Bălan a făcut anunțul! Ce i-a transmis lui Victor Cornea

De mai bine de un an de zile, Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o poveste de dragoste intensă. Cei doi se poartă deja ca o familie, iar relația lor nu pare să fi întâmpinat până acum probleme majore. Ba dimpotrvă! Vedeta a declarat de multe ori că Victor este bărbatul vieții sale și că a venit într-o perioadă când într-adevăr era pregătită de o relație, după ce, mai mulți ani, a decis să rămână singură pentru a se vindeca. După lungi perioade de lucru spiritual ce a inclus rugăciuni, meditații, manifestare, Victor a venit în viața Andreei ca o minune.

Ei bine, totul pare că le merge de minune! Și asta se vede și din mesajele pe care Andreea le postează pe rețelele de socializare. Recent aceasta a distribuit o postare din care se înțelege că de când este cu Victor a învățat ce înseamnă iubirea de sine.

Cu persoana potrivită te vei îndrăgosti și de tine însuți”, este mesajul transmis de artistă.

Ei bine, Victor, nu putem decât să te felicităm pentru impactul pozitiv pe care l-ai adus în viața Andreei pentru că pare mai fericită ca oricând.

Totuși, deși în dragoste o duce bine, în carieră i s-au întâmplat o serie de schimbări vedetei. Se pregătește de super concertul de la Sala Palatului de la 16 octombrie, însă a plecat de la „Te cunosc de undeva!”, acolo unde a fost ani de zile parte din juriu. 

 „Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie – Povestea sufletului meu. Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune. Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul sezon”, a mărturisit Andreea Bălan.

Mai multe