Ce i se interzicea Andreei Bălan să facă pe vremea când era în trupa „Andre”: „Nu aveam voie nici măcar să…”

Ultima actualizare:

Andreea Bălan, în vârstă de 40 de ani, una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România, a fost la începutul anilor 2000 jumătatea celebrei trupe „Andre”. Deși în anul 2004 formația s-a destrămat, trupa s-a reunit în 2019, însă, după ce a participat cu Andreea Antonescu la „America Express”, cele două artiste au luat decizia de a-și spune adio pentru totdeauna. Recent, invitată în podcast-ul lui Bursucu, Andreea Bălan a făcut mărturisiri despre perioada în care încă făcea parte din formație.

Ce i se interzicea Andreei Bălan să facă pe vremea când era în Andre / foto: arhiva Click!
Ce i se interzicea Andreei Bălan să facă pe vremea când era în Andre / foto: arhiva Click!

Andreea Bălan a mărturisit în podcast-ul lui Bursucu că nu avea încredere în ea, mai ales când era jumătatea trupei Andre, căci pe vremea aceea nu își putea arăta cu adevărat talentul. Îndrăgita artistă a dezvăluit că la toate concertele pe care formația le susținea în țară, atât ea, cât și Andreea Antonescu nu aveau voie să cânte live, microfonul fiind oprit.

„Nu exista iubirea de sine. Pentru că asta se cultivă, repet, în copilărie și dacă în copilărie tu ai alte preocupări, «urcă pe scenă că nu știu ce» sau «îți închid microfonul că tu ești pe post de dansatoare aici, nu de cântăreață, nu cânți», normal că alea se implementează în mintea ta la 12 ani. Domnul Antonescu (i-a spus că este dansatoare și îi închide microfonul n.r). În Andre, majoritatea concertelor erau playback și nu aveam voie nici măcar să spun bună seara.

Microfonul meu era închis. Pentru mine a fost o perioadă foarte dureroasă. Oamenii se uită la Andre și se uită la ceva «wow», iar eu am rejectat tot ce înseamnă Andre, eu nu îmi aduc aminte de perioade foarte mari de atunci (...)

Andreea Bălan: „Părintele tău nu zice nimic și tace când ceilalți te jumulesc”

La început a fost foarte bine. Nu tu ești cea care trebuie să își ia apărarea, ci părintele tău, iar dacă el nu îți ia apărarea, ceilalți vin ca leii și te mănâncă. Părintele tău nu zice nimic și tace când ceilalți te jumulesc. Aia a fost durerea”, a dezvăluit Andreea Bălan, în podcast-ul lui Bursucu.

De asemenea, îndrăgita artistă a mărturisit că liderul trupei era, de fapt, tatăl Antreei Antonescu, cu toate că tatăl său, Săndel Bălan, a compus toate piesele cu care formația a făcut furori la începutul anilor 2000.

„El era liderul și tata se supunea”

„El era liderul (Gheorghe Antonescu n.r) și tata se supunea, deși tata a compus toate piesele Andre. Tata a compus toate hiturile. Dar pentru că personalitatea cealaltă era mult mai puternică și spunea că dacă nu ne supunem desface trupa, noi stăteam în frică și eu intram cu microfonul închis pe scenă. Pentru mine a fost o traumă foarte mare și luni de zile am intrat așa. De acolo mi s-a implementat «tu ești doar o dansatoare» și am și devenit o foarte bună dansatoare tocmai pentru că s-a tras de acolo.

Mi-a fost ani de zile frică să cânt, deși trăgeam albume și mergeam la concerte (...) A trebuit să iau lecții de canto și făceam și terapie în paralel”, a mai mărturisit Andreea Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net