Reacția lui Săndel Bălan, la aflarea veștii că Andreea Bălan ar fi fost concediată de la Antena 1: „Nu știu ce și cât este de adevărat!”

#Exclusiv Click!

Compozitorul Săndel Bălan, tatăl solistei Andreea Bălan, a avut o primă reacție, exclusiv pentru Click!, după ce ieri a circulat zvonul că ea nu mai face parte din echipa show-ului „Te cunosc de undeva” (Antena 1). Fostul impresar al trupei Andre ne-a vorbit și despre nepoatele lui, dar și despre decizia Andreei Bălan de a nu le înscrie la școli private, deși și-ar permite din punct de vedere financiar.

Andreea Bălan, concediată de la „Te cunosc de undeva”?  Marea ei gafă

Potrivit surselor cancan.ro, producătorii „Te cunosc de undeva” (Antena 1) ar fi renunțat la colaborarea cu Andreea Bălan, care, preț de 13 ani, a fost jurata show-ului de succes, cu audiențe-record. Care ar fi motivul real? Solista și-ar fi arătat nemulțumirea față de unele aspecte, inclusiv față de lipsa de profesionalism din televiziune, colegii ei de echipă simțindu-se, cu siguranță, vizați:

„Eu am un motto: „Nu contează să apari, ci ceea ce faci și spui atunci când apari”. Multe persoane ajung să fie prezente la TV, însă puțini dintre ei au cu adevărat ceva semnificativ de spus sau de arătat.

Și ce te faci atunci când ai ceva spectaculos de prezentat, dar oamenii din spatele camerelor nu reușesc să surprindă, să filmeze sau să monteze aceste momente în timp real, astfel încât publicul să le vadă?”, a scris Andreea Bălan pe conturile sociale.

Săndel Bălan: „Nu am vorbit cu Andreea”

Contactat de reporterii Click!, Săndel Bălan nu a dorit să comenteze vestea încetării contractului de muncă al fiicei sale cu Antena 1, menționând:

„Nu știu nimic, ce treabă am eu? Ea e la București, eu stau în Ploiești. Nu am vorbit cu Andreea, nu am sunat-o, ca să-mi zică ceva, am citit și eu prin presă. Nu știu ce și cât este de adevărat. Andreea știe cel mai bine, o să anunțe ea!”.

De ce Andreea Bălan nu-și înscrie fiicele la școli private?

Săndel Bălan ne-a vorbit însă cu bucurie despre nepoatele lui, pe care le adoră. Acesta ne-a explicat de ce Andreea Bălan nu le-a înscris la școli private, deși și-ar fi putut permite, din punct de vedere financiar:

„Nu plătește pentru școlile fetelor, nu le-a dus la privat, așa e cel mai bine, să se obișnuiască și să se interacționeze cu toată lumea. Nepoata cea mare e la școală de stat, nu a dat-o la privat, este la pian, la școala de muzică”.

„Andreea a avut și uniformă de șoim al patriei”

Săndel Bălan a dat timpul înapoi și și-a amintit cu nostalgie de perioada în care fiica lui era elevă, la Ploiești, iar el o supraveghea îndeaproape. Consideră că uniformele ar fi foarte potrivite și acum pentru elevi:

„Eu mă ocupam de Andreea, eu o duceam la școală, la ora 7.20, a fost și la grădiniță și la școală de stat, a învățat foarte bine, la liceu a avut medie peste 9. A avut și uniforme, de șoim al patriei. Erau frumoase uniformele acelea”.

De altfel, Andreea Bălan a și postat pe Facebook o înregistrare video, de la deschiderea noului an de învățământ:

„Am început școala, Ella este elevă în clasa a ll-a și Clara este la grupa mare la grădință, în cadrul Colegiului Național de Muzică „George Enescu”.

Prețul unui bilet la concertul Andreei Bălan de la Sala Palatului

Andreea Bălan se concentrează însă în prezent pe spectacolul ei, „Povestea sufletului meu”, de la Sala Palatului, programat pe 16 octombrie 2024, de la ora 19.30:

„Aștept cu brațele deschise și cu toată dragostea să sărbătorim împreună cei 30 de ani de carieră pe care i-am împlinit anul acesta. Toată viața mea a fost un cântec despre iubire, suferință, renaștere și vindecare.

Pe 16 octombrie vă voi împărtăși povestea mea prin muzică. Va fi un spectacol inedit, în care eu mă autodepășesc ca artist și voi oferi publicului o experiență muzicală și vizuală de excepție. Am pregătit multe surprize pentru voi și împreună cu invitații mei speciali vă vom oferi momente de neuitat”, este anunțul ei. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 79 și 249 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net