Andreea Bălan, despre relația cu tatăl ei: "Nu suntem certați. Îl iubesc foarte mult, fără el Andre nu exista"

andreea balan sandel balan 1 0 jpeg
Andreea Bălan și tatăl ei, Săndel Bălanfoto: arhivă personală

Au fost ani de zile la cuțite și nu și-au vorbit din cauza banilor. Acum, însă, Andreea Balan (36 de ani) pare să fi revenit, în sfârșit, la sentimente mai bune față de tatăl său, Săndel.

Încă din adolescență, Andreea a avut o relație tensionată cu tatăl ei, Săndel Bălan. Acesta a fost atât impresarul, cât și compozitorul melodiilor interpretate de trupa Andre în perioada ei de glorie. Ruptura însă s-a produs între Andreea și tatăl ei, cei doi certându-se din cauza unor sume mari de bani. Ba chiar, la un moment dat, solista și-a acuzat tatăl că în copilărie o cam altoia. La nunta Andreei cu tatăl fetițelor ei, George Burcea, printre invitații de la marele eveniment s-a numărat, spre surprinderea tuturor, și Sădel Bălan. Relația dintre tată și fiică s-a reluat, însă Andreea a continuat să-l evite pe tătăl ei cu diverse prilejuri. Așa se face că atunci când a avut probleme de sănătate, Andreea era mai tot timpul însoțită de mama ei. Ultima dată când a fost internată în spital, în urmă cu patru luni, Săndel Bălan se văita că Andreea nu-i răspundea nici măcar la telefon. Andreea susține însă acum că s-ar fi împăcat cu tatăl ei și că nu ar fi existat niciodată motive de ceartă între ei.

image
Săndel Bălan a fost managerul trupei Andre

Andreea Bălan: "N-am fost certată cu tata"

“Cu tata mă înțeleg foarte bine. Noi suntem bine de când am plecat de acasă, de la 18 ani. Nu am avut nimic de împărțit. N-am fost certată nici cu tata, și nici cu familia Antonescu, așa cum s-a speculat. Îl iubesc foarte mult și fără el Andre nu exista. El era compozitorul trupei. Când am refăcut Andre, el s-a bucurat! Nu e adevărat că nu a fost lângă mine în toți acești ani. El a fost prezent când am avut probleme de sănătate și la botez. El a fost la toate evenimentele importante din viața mea. Și acum am pus o poză cu el în noul videoclip, pentru că e făcut cu amintiri din trecut. De Andreea Antonescu m-am despărțit când a murit tatăl ei și după ne-am reîmpăcat”, a declarat artista, la Antena Stars.

De ce își tine încă ascuns iubitul?

Andreea Bălan și-a refăcut viața după divorțul de George Burcea, însă a preferat să-și țină noua relație departe de ochii presei și să nu mai dea foarte multe detalii din viața personală. Frumoasa blondină trăiește o poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, însă mai mereu evită să vorbească despre noua relație. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu noutățile din viața ei, postând adesea clipuri video cu Ella și Clara, fetele ei. Însă Tiberiu Argint nu a apărut niciodată în postările vedetei. “Sunt foarte sigură de relația mea, sunt foarte liniștită și foarte fericită“, a declarat Andreea, despre actuala relație din viața ei, la Xtra Night Show.

Citește și:

Andreea Bălan îngroapă scandalul cu tatăl: «Este invitat la nuntă. Nu suntem prieteni, nu avem lucruri de împărțit»

Tatăl Andreei Bălan: «Ce să bat la ea, avea 48 de kile cu tot cu haine!»

VIDEO Trupa André, videoclip de senzație. «Andrelele» au lansat "Nostalgii" chiar de ziua lor onomastică

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg