Andreea Bălan pleacă de la Te cunosc de undeva! Motivul pentru care renunță la emisiunea de la Antena 1

Ultima actualizare:

Andreea Bălan (40 de ani) pare să fie revoltată de zvonurile care au apărut în presă, cum că ar fi fost dată afară de la Antena 1 după 12 ani de colaborare cu această televiziune. Cântăreața ocupa locul de jurat în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, acolo unde a fost la masa juriului încă de la prima ediție a celebrului show de transformări.

Potrivit surselor Click! se pare că Andreea Bălan ar fi fost cea care nu ar mai fi dorit să continue ca jurat la "Te cunosc de undeva".

Programul încărcat din ultima vreme al artistei, pregătirea spectacolului de pe 16 octombrie de la Sala Palatului din București, care încununează cei 30 de ani de carieră care o solicită foarte mult, cele două fetițe pe care le are, Ela și Clara, dar și faptul că își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de familia ei și de  iubitul său, tenismanul Victor Cornea, ar fi făcut-o pe vedetă să renunțe la emisiunea de la Antena 1.

Andreea Bălan va pleca împreună cu iubitul său la turneul Australian Open, în ianuarie 2025

Pentru că programul filmărilor de la „Te cunosc de undeva” este strict și se filmează timp de trei săptămâni la începutul lunii ianuarie, Andreea Bălan s-a gândit că nu ar mai putea onora postura de jurat, mai ales că se pare că va pleca și ea în ianuarie 2025 împreună cu iubitul său la turneul Australian Open, care se va desfășura tot pe parcursul a trei săptămâni, în perioada în care sunt exact filmările pentru emisiune. Tot din surse apropiate artistei am aflat faptul că Andreea Bălan are încă un contract semnat cu Antena 1, care nu s-a reziliat, ce puțin deocamdată, și care durează până în vara lui 2025.

Chiar dacă vedeta a plecat de la „Te cunosc de undeva", acest lucru nu înseamnă că ea nu ar mai putea apărea în cadrul altor proiecte sau emisiuni de la postul de televiziune cu pricina atâta timp cât contractul dintre cele două părți există și este încă nereziliat.

Andreea Bălan ar fi mărturisit apropiaților săi că are o echipă foarte bine închegată, că venea tot timpul la  filmări cu make-up artistul personal și se înțelegea bine cu toată lumea, inclusiv cu trupa de balet a emisiunii. Artista și-a dorit însă mai multă libertate.

Antena 1 a trimis între timp și un punct de vedere oficiali, o declarație a Andreei Bălan, în care aceasta își mărturisește dorința de a se ocupa mai mult de familia ei și de a explora noi orizonturi.

„După o perioadă de 12 ani, în care a făcut parte din juriul „Te cunosc de undeva!”, vreme de 19 sezoane, colaborarea între transforming show-ul de la Antena 1 şi Andreea Bălan a ajuns la final. Artista îşi va concentra atenţia pe proiectele personale şi viaţa de familie în perioada următoare”, se arată în comunicatul trimis de Antena 1.

Și ca să fie și mai explicită, Andreea a făcut precizări și pe rețelele sociale:

 Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie – Povestea sufletului meu. Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune. Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul sezon”, a mărturisit Andreea Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net