Andreea Bălan, reacție neașteptată după ce i s-a reproșat că e prea „bătrână” pentru Victor Cornea: „Chiar nu-și găsea o tânără pe măsura lui?”

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o poveste de iubire desprinsă parcă din basme! Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și, deși relația lor este apreciată de către majoritatea oamenilor, nu este ferită de mici răutăți venite din partea internauților. Cum a reacționat cântăreața când un internaut a lăsat un comentariu referitor la diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, aflați din rândurile de mai jos. 

Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: Arhiva Click!
Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: Arhiva Click!

Ori de câte ori bifează noi experiențe împreună, atât Andreea cât și Victor postează imagini în social media. Recent, în cadrul unei dintre postările cântăreței, un comentariu negativ a scos-o pe aceasta din minți. 

Andreea Bălan răspunde unui comentariu răutăcios referitor la vârsta ei

Nu mai reprezintă o noutate faptul că Andreea Bălan este mai mare decât iubitul ei cu 10 ani, ea având 40, iar el 30. Cu toate acestea, deși ei sunt încă un exemplu că iubirea nu ține cont de vârstă, anumiți oameni tind să o atace pe cântăreață cu acest lucru. Aflați în vacanță în Italia, Andreea a postat mai multe imagini cu iubitul ei, iar comentariile nu au întârziat să apară: 

„Chiar nu-și găsea o tânără pe măsura lui?” - a fost întrebarea adresată Andreei Bălan, în dreptul unei fotografii cu iubitul ei, pe Instagram. 

Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară, nu a fost unul răutăcios, dimpotrivă, Andreea a făcut haz de necaz: „Eu sunt cea mai tânără!”

Andreea Bălan și Victor Cornea, planuri serioase de viitor! 

Relația celor doi îndrăgostiți a avansat cu pași repezi. Victor Cornea s-a mutat în casa iubitei sale, acolo unde locuiesc și fetițele artistei din fosta căsnicie cu George Burcea. De asemenea, mama Andreei Bălan s-a mutat cu fiica sa în urmă cu ani de zile, pentru a o ajuta cu cele mici. 

Casa în care locuiesc acum este construită de Andreea împreună cu Keo, fost iubit, și valorează aproximativ 850.000 de euro. 

„E zona foarte bună, casa este foarte mare. În Pipera. Cred că în jur de 850.000 de euro. Are 340 de metri pătrați cu un teren de 500 de metri pătrați. Are multe, multe camere. Două sau trei locuri de parcare. A fost construită ca și duplex inițial, însă acum este o casă mare. Aici este spălătoria. Spălăm cu două mașini de spălat, uscător, călcător. Avem doi copii și sunt multe de spălat. Aici este livingul cu 120 de metri pătrați. Mama gătește cel mai bine și are grijă de noi trei.” - povestea artista în trecut, conform informațiilor apărute în presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net