Cum se poartă Andreea Bălan cu fiul lui Victor Cornea. Gestul făcut de artistă a uimit pe toată lumea. Foto

Victor Cornea și Andreea Bălan trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Sportivul se declară extrem de atașat de artistă, cât de fetițele acesteia. Micuțele, la rândul lor, în adoră pe tenismen. Puțini știu, însă că sportivul are și el cu copil, pe Luca. De curând, Andreea Bălan le-a arătat fanilor care este imaginea ei de pe ecranul telefonului, o poză în care apare și Luca. 

Andreea Bălan cu Victor Cornea Foto: Instagram
Andreea Bălan cu Victor Cornea Foto: Instagram

Povestea de iubire dintre Andreea Bălan și Victor Cornea 

Andreea Bălan spune în repetate rânduri că a aflat ce înseamnă iubirea adevărată și este extrem de fericită că în viața ei a apărut Victor Cornea. Povestea lor de dragoste a început în primăvara anului trecut, ei s-au cunoscut pe Instagram, după ce tânărul jucător de tenis i-a trimis un mesaj artistei.

Victor Vlad Cornea locuiește acum în casa Andreei Bălan și este fericit să petreacă timp alături de fetițele artistei. Ella și Clara l-au acceptat imediat și s-au atașat de iubitul mamei lor, care le răsfață și se comportă cu micuțele ca și când ar fi fiicele lui.

Cum se comportă Victor Cornea cu Ella și Clara

 În timp ce se întorcea acasă, Andreea Bălan a fost surprinsă de o scenă emoționantă între Victor Cornea și fiicele ei, Ella și Clara. Sportivul și micuțele se aflau în fața casei, iar acesta le ajuta, cu multă grijă și atenție, pe cele două să meargă pe trotinete.

În momentul în care a văzut ce se întâmplă, Andreei i-au dat lacrimile. „Deci nu, nu ai cum așa ceva! Doamne, trăiesc cea mai mare fericire, mă jur! Cea mai mare fericire! Victor e pe stradă cu fetele. Sunt cea mai fericită, vă jur! Așa ceva n-am crezut că o să trăiesc. Iubiții mei! Îmi vine să plâng, jur, îmi vine să plâng", a spus cântăreața pe InstaStory.

Luca este copilul lui Victor Cornea

Victor Cornea are un băiat în vârstă de 10 ani, despre care nu a vorbit niciodată public. Pentru aceeași sursă, el a confirmat informația și a mărturisit că Luca e fiul lui. Acesta are 10 ani și e rodul iubirii sale dintr-o relație mai veche, care s-a încheiat acum mulți ani. 

„Luca are 10 ani, este în clasa a V-a și stă cu mama lui în București și a ales să joace fotbal, nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care, de altfel, activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a mai zis jucătorul de tenis.

Andreea Balan Insta jpeg

Cum se înțelege Andreea Bălan cu Luca 

Andreea Bălan are o relație bună cu Luca. Chiar recent, artista le-ar arătat fanilor poza ei de fundal de pe ecranul telefonului. În imagine apare ea, Victor, Ella și Clara, cât și Luca, exact ca un portret de familie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net