Andreea Bălan îi desființează pe hateri! Ce spune despre diferența de vârstă dintre ea din Victor Cornea: „Emoțional sunt pe 20 de ani...”

Diferența de vârstă de 10 ani dintre Andreea Bălan și iubitul ei, Victor Cornea, a fost mereu un subiect controversat. În timp ce mulți le apreciază relația și îi urmăresc cu drag, gurilele rele spun că diferența de vârstă dintre ei ar fi nepotrivită. 

Andreea Bălan îi desființează pe hateri!
Andreea Bălan îi desființează pe hateri!

Andreea Bălan îi desființează pe hateri! 

De mai bine de un an de zile, Andreea Bălan șu Victor Cornea trăiesc o poveste de dragoste intensă. Cei doi se poartă deja ca o familie, iar relația lor nu pare să fi întâmpinat până acum probleme majore. Ba dimpotrvă! Vedeta a declarat de multe ori că Victor este bărbatul vieții sale și că a venit într-o perioadă când într-adevăr era pregătită de o relație, după ce, mai mulți ani, a decis să rămână singură pentru a se vindeca. După lungi perioade de lucru spiritual ce a inclus rugăciuni, meditații, manifestare, Victor a venit în viața Andreei ca o minune. 

Deși ei se bucură din plin de relația lor, gurile rele nu se abțin și le găsesc mereu nod în papură. Cel mai controversat subiect de discuția legat de cuplul lor este diferența de vârstă. După cum bine știm, Andreea Bălan este cu 10 ani mai în vârstă decât sportivul. Mulți oameni au criticat-o pentru faptul că și-a ales un partener mai tânăr, însă recent, vedeta a pus piciorul în prag și le-a dat replica haterilor, într-un interviu penru unica.ro.

„Eu întotdeauna am vizualizat că o să fiu cu un bărbat mai tânăr. Eu nu mă simt de vârsta pe care o am în buletin. Mi se pare că nici nu arăt și n-am nicio legătură cu vârsta mea. Eu sunt foarte copilăroasă. Sunt împărțită. Am partea asta matură, dar emoțional sunt pe la 20 de ani. Noi atragem în funcție de vibrația noastră și de energia pe care o emitem. Dacă energia mea este foarte tânără și fresh, normal că am atras un partener mai tânăr. 

Cei care comentează, evident habar nu au și judecă din exterior. Avem empatie pentru nefericirea lor și îi lăsăm să judece mai departe. Eu îmi văd de fericirea mea între timp. E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere.”, a spus Andreea Bălan la Fresh by Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net