Andreea Bălan a trecut printr-un adevărat chin după divorțul de George Burcea. Ce a trebuit să îndure

Andreea Bălan mărturisește că a trecut prin momente dificile în urma separării de George Burcea. Ajungând în rolul de „mamă singură”, vedeta a fost nevoită să țină piept mai multor provocări. Despre ce este vorba, aflați din rândurile de mai jos.

Andreea Bălan și George Burcea au fost căsătoriți / foto: Arhiva Click!
Andreea Bălan și George Burcea au fost căsătoriți / foto: Arhiva Click!

Artista și fostul soț au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de patru ani, însă după câteva luni de mariaj, aceștia au ajuns să divorțeze. Cum a reușit Andreea Bălan să se împartă între casă, familie și viața profesională. 

Andreea Bălan, despre chinul după divorț

Vedeta a ales să nu vorbească o perioadă bună de timp despre separarea de actor. Acum, a mărturisit cât de greu a fost pentru ea să crească singură două fetițe: Ella, în vârstă de 3 ani, și Clara, de doar 11 luni la momentul despărțirii. 

„Am rămas singură cu un copil de 3 ani și unu de 11 luni. Erau super micuțe. A fost foarte greu. Logistic vorbind, era foarte greu. De aceea a trebuit să vină mama să se mute cu mine ca să mă ajute. Am avut și o bonă. Nu locuia cu noi, dar venea toată ziua și ne ajuta. Eu a trebuit să îmi continui cariera, ca să produc bani în continuare”, a mărturisit Andreea Bălan în podcast-ul „Gând la gând cu Teo”.

Andreea Bălan: „Oamenii nu au înțeles”

Un sprijin de nădejde a fost mama artistei, care s-a mutat la ea pentru a o ajuta cu creșterea fetițelor. Cu ajutorul mamei sale și al bonei, vedeta a reușit să muncească pentru a face rost de bani și a-și putea crește liniștită copiii. 

„O chestie care pe mine la vremea respectivă m-a afectat era faptul că erau tot felul de comentarii în care lumea se întreba de ce alerg, de ce muncesc. În perioada aia, după ce am făcut stopul cardiac, am refăcut și trupa Andre. Aveam 2 proiecte pe piață, proiectul Andre și mă ocupam și de cariera solo. Aveam și doi copii mici acasă și un partener. De ce nu își ia liber? De ce noi artiștii nu ne luăm liber? Ieși de pe piață. Să zicem că ai niște bani puși deoparte, dar poate nu ai, și ăia se termină. Mai ales când ai cheltuieli, ai o casă, ai copii și trebuie să ții totul. Oamenii nu au înțeles. Eu nu înțelegeam de ce publicul nu înțelege.”, a adăugat Andreea Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net