Ce părere are George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea. Artista a recunoscut: „Lucrul ăsta ne-a legat foarte mult”

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a decis să lase trecutul în urmă, iar acum încearcă să păstreze o relație de prietenie cu George Burcea, de dragul fetițelor pe care le au împreună. Cei doi și-au refăcut viața alături de alți parteneri, însă fanii artistei se întreabă cum se împacă fostul soț cu relația ei actuală.

Andreea Bălan alături de Victor Cornea
Andreea Bălan alături de Victor Cornea

Victor Cornea, pe placul lui George Burcea

După ce au luat-o pe drumuri separate, Andreea Bălan și George Burcea se implică împreună în educația și creșterea celor două fetițe, Ella Maya și Clara Maria. În timp ce artista are o relație de un an și jumătate cu Victor Cornea, George Burcea și-a găsit liniștea la pieptul Vivianei Sposub.

Cântăreața este fericită că Victor Cornea, actualul ei partener se înțelege de minune cu fetițele sale, care îl așteaptă acasă cu nerăbdare, de fiecare dată când acesta este plecat în turnee. Cei doi nu își mai doresc copii, din diferite motive. El mai are un băiețel din fosta căsnicie, iar ea nu mai poate rămâne însărcinată, din cauza unor probleme de sănătate.

George Burcea trăiește o poveste de dragoste alături de Viviana Sposub
George Burcea trăiește o poveste de dragoste alături de Viviana Sposub

Cu toate acestea, Andreea Bălan și Victor Cornea consideră că sunt suflete pereche, iar bărbatul a reușit să le intre la suflet tuturor apropiaților artistei. Mai mult, acesta este chiar și pe placul lui George Burcea.

„Victor are și el un băiețel și atunci înțelege și știe ce înseamnă. Are empatie și lucrul ăsta chiar ne-a legat foarte mult. De la început am stabilit că nu vom mai avea un alt copil, că nu ne dorim. Și se înțelege de minune cu Ella și Clara. Fetițele îl iubesc foarte mult și sunt foarte fericite când vine acasă câteva zile pe săptămână și se joacă împreună.

De asemenea, tatăl lor este încântat că eu am o relație atât de sănătoasă și că Victor e prezent în viața lor. Fetițele au parte de iubire din mai multe părți, ceea ce e un lucru minunat. Adică au cumva două familii unde pot merge”, a declarat Andreea Bălan pentru Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net