Andreea Bălan, mai sexy ca niciodată. Într-un costum de baie îndrăzneț și-a cucerit fanii. FOTO

Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite artiste din România, continuă să impresioneze cu silueta sa remarcabilă chiar și la vârsta de 40 de ani.

Andreea Bălan arată foarte bine la 40 de ani / foto: arhiva
Andreea Bălan arată foarte bine la 40 de ani / foto: arhiva

Recent, cântăreața a publicat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care apare într-un costum de baie îndrăzneț, lăsându-și fanii fără cuvinte.

Cu o carieră de succes în muzică și televiziune, Andreea a demonstrat întotdeauna că menține un stil de viață sănătos și activ. În fotografiile postate, artista arată spectaculos, având o siluetă de invidiat, comparabilă cu cea a modelelor de top.

Artista a ales un costum de baie din două piese, completat de o cămașă de plajă cu imprimeu animal print, și a fost fotografiată pe plajă.

„Există ceva magic în felul în care un apus de soare ne poate face să ne simțim în pace, recunoscători și vii deodată”, a scris cântăreața în descrierea postării sale.

Fanii au reacționat imediat

Fanii au reacționat imediat, lăudându-i aspectul fizic și atitudinea pozitivă. Comentariile de apreciere au venit rapid, mulți dintre urmăritori declarând că Andreea este o sursă de inspirație pentru ei: „Superbă!”/ „Ce bine arăți”/ „De fiecare dată când te văd mă inspiri”/ „Ești mamă, ai o carieră de succes și continui să arăți atât de bine. Te invidiez”.

Andreea Bălan a fost criticată de fani pentru că e prea slabă Andreea Bălan a mărturisit pe Instagram că mulți dintre urmăritorii ei consideră că este prea slabă. Artista de 37 de ani a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie roz, mulată, însoțită de un mesaj surprinzător.

„Toți mi-ați scris să mă mai îngraș... Iată că v-am ascultat! Biscuiții cu gem sunt nelipsiți la miezul nopții. Să aveți o duminică minunată”, a scris Andreea Bălan în descrierea fotografiilor postate pe Instagram.

În mai puțin de 24 de ore, artista a primit numeroase comentarii în care urmăritorii ei o încurajau să nu țină cont de criticile negative și să rămână la greutatea actuală.

Andreea Bănică a fost una dintre persoanele care i-au oferit acest sfat, complimentându-i aspectul fizic și mărturisind că este invidioasă pe genele bune ale acesteia.

„Doamne, cum așa ceva? Asta este grija lor? Stai chill, femeie! A nu avea grija slăbitului este ideal!!! Eu fac eforturi în ceea ce mănânc și când, fac sport, pe când tu nu ai și grija asta pe cap. Să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu, nu cum vor oamenii. Ei să te iubească așa cum ești! Rămâi slabă, suplă, să te încapă orice haină!”, a scris Andreea Bănică în secțiunea de comentarii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net