Andreea Bălan, nedespărțită de Victor Cornea! Imaginile emoționante cu artista si tenismenul

31 mai 2024 8:56   Vedete românești

Andreea Bălan, în vârstă de 39 de ani, și Victor Cornea, de 30 de ani, clasat pe locul 68 în clasamentul ATP la dublu, formează un cuplu și recent au sărbătorit un an de relație.

Artista a dorit să fie alături de iubitul ei la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, unde Cornea va participa la proba de dublu.

Cu câteva ore în urmă, Andreea Bălan a postat pe Instagram un videoclip în care le arată fanilor cum își petrece timpul alături de Victor Cornea la Roland Garros, turneul de mare șlem din 2024.

„Câteva imagini de la Roland Garros. Deși plouă, este foarte frumos”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Meciul lui Victor Cornea, întârziat 3 zile

Victor Cornea și partenerul său de dublu, Luciano Darderi, așteaptă de trei zile să debuteze la ediția din acest an a turneului de Grand Slam din Franța, Roland Garros.\

Inițial, perechea Cornea (locul 67 ATP la dublu) / Darderi (locul 40 ATP la simplu, 212 la dublu) ar fi trebuit să joace marți la prânz împotriva echipei formate din Hugo Nys (Monaco) și Jan Zielinski (Polonia), dar meciul a fost amânat cu 24 de ore.

Meciul nu s-a putut juca nici miercuri, și nici joi, iar organizatorii au reprogramat partida din primul tur pentru vineri, 31 mai, la ora 12:00. În prezent, meciul este programat să înceapă la ora 14:00.

Anul trecut, Victor Cornea a participat și el la turneul de la Paris, făcând echipă cu Zhizhen Zhang, însă au fost eliminați în primul tur de perechea germană formată din Kevin Krawietz și Tim Puetz, cu scorul de 7-5, 6-4, într-o oră și 36 de minute.

La fel ca în 2023, Victor Vlad Cornea este singurul român de pe tabloul de dublu masculin de la Roland Garros.

Andreea Bălan a ajuns deja „doamna Cornea”

Artista Andreea Bălan afirmă că ea și Victor Cornea se iubesc foarte mult și au o relație armonioasă. Ea a dezvăluit detalii despre cum s-au cunoscut și despre modul în care îl sprijină moral în timpul meciurilor de tenis.

La prima vedere, situația lor părea puțin complicată. Andreea Bălan, în vârstă de 39 de ani, are două fetițe din căsnicia anterioară, în timp ce Victor Cornea, care este cu nouă ani mai tânăr, are un băiețel.

Cu toate acestea, Andreea descrie relația lor ca fiind una de vis, în care totul este perfect, datorită numeroaselor lucruri pe care le au în comun. Relația lor a început după un schimb de mesaje pe rețelele sociale.

„Anul trecut, în perioada turneului de la Roland Garros, am apărut la televizor și am vorbit despre manifestare și spiritualitate. Victor a văzut filmulețul și s-a regăsit în ceea ce am spus, pentru că și el împărtășește aceste idei. Deși are doar 30 de ani, este foarte matur datorită sportului de performanță, care te face să te maturizezi rapid. Mulți spun că diferența de vârstă dintre noi este mare, dar să nu uităm că el este un sportiv de performanță.

Victor a plecat de acasă de la o vârstă fragedă, la șapte sau zece ani, a fost de șase ori campion național și acum se află între primii 70 de jucători de tenis din lume la dublu. Este foarte matur din punct de vedere emoțional și are experiența vieții în străinătate”, a declarat Andreea Bălan în „Podcastul lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu.

Mai multe