Andreea Bălan, tablou de familie, de Crăciun, alături de fetițe și Victor Cornea! Tenismenul se comportă ca un tată cu micuțele

26 decembrie 2023 12:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Crăciunul a venit în casa Andreei Bălan cu multă bucurie! Artista e mai fericită ca niciodată și se pare că liniștea de care avea atâta nevoie a poposit în viața ei fix când se aștepta mai puțin.

În ziua de Crăciun, Andreea Bălan s-a bucurat de momente unice alături de Victor Cornea și de fetițele sale. Cei 4 s-au fotografiat lângă bradul împodobit frumos și le-au arătat internauților ce familie fericită formează. 

Andreea Bălan și Victor Cornea, asortați în ziua de Crăciun

Ședința foto a fost una de vis, iar cei doi porumbei și-au asortat hainele și s-au afișat în ipostaze apropiate, alături de fetițele artistei. Andreea Bălan a îmbrăcat un pulover ivoire plin cu perle, o fustă maro la care a asortat o pereche de pantofi stiletto de aceeași culoare, iar Victor Cornea a purtat un pulover bej și pantaloni ivoire, în nuanța puloverului Andreei. Nici cele mici n-au fost mai prejos: Ella Maya și Clara au fost îmbrăcate la fel, în fustițe roz din tulle și tricouri albe. Fericirea era la ea acasă, iar Andreea Bălan a ținut să le transmită internauților și un mesaj emoționant, cu ocazia zilei sfinte de Crăciun.

„Magia Crăciunului este despre iubire și familie 😍Iar iubirea este cea mai înaltă și pură formă de existență🙏Vă dorim un Crăciun Fericit ,plin de iubire, liniște și pace sufletească alături de persoanele dragi 💝”, a scris artista, în dreptul fotografiilor postate pe Instagramul său. 

Victor Cornea, ca un tată pentru cele 2 fetițe ale artistei

Ceea ce a observat toată lumea a fost faptul că Victor Cornea se comportă ca un tată cu cele 2 fetițe ale artistei, iar micuțele sunt extrem de fericite în prezența tenismenului. 

„Mă înclin! Andreea noastră și-a dorit dintotdeauna un bărbat care s-o iubească și sa-i accepte minunățiile, dar cel mai important ca bărbatul din viața ei să fie un exemplu pentru fetițe. Tu ai tot: iubire, respect, educație , muncă, disciplină și rezultate remarcabile. Felicitări și succes! 👏”, i-a scris o internaută, în comentariu, Andreei Bălan. 

Mai multe