Andreea Bălan și Victor Cornea, despre neînțelegerile din cuplu. „Cred că gelozia este activată în totalitate de ego”

Andreea Bălan și Victor Cornea se iubesc și se respectă foarte mult, pentru ei cel mai de preț lucru fiind comunicarea. Cei doi au devenit un exemplu pe rețelele sociale, acolo unde oamenii îi laudă pentru naturalețea lor ca și pereche. Cântăreața a declarat, recent, că la ei în relație nu sunt certuri deoarece există o calmitate și o armonie extraordinare între noi".

Andreea Bălan și Victor Cornea Foto: Instagram
Andreea Bălan și Victor Cornea Foto: Instagram

Care este relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea

„Îl admir extrem de mult pe Victor și îmi dau seama cât de greu este să ajungi în tenis la acest nivel pe care l-a atins el și, cum am mai spus, îl susțin cu toată energia mea și îi sunt alături în realizarea visului lui, adică să devină cel mai bun din lume", spune Andreea Bălan, într-un interviu pentru viva.ro

„La acest nivel, consider că este foarte important să ne fim cu adevărat alături și să fim ancore puternice unul pentru celălalt. Ambii avem o viață alertă și plină de provocări", adaugă Victor Cornea. 

Andreea Bălan: „Gelozia apare din lipsa încrederii în propria persoană"

„Mulțumim frumos! Ne susținem reciproc și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt. A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem și am dobândit ambii o încredere în noi care este greu de destabilizat. Cred că gelozia este activată în totalitate de ego și apare din lipsa încrederii în propria persoană", declară Andreea Bălan

Cântăreața a explicat că la ei în relație nu sunt certuri. „Nu există împăcare, deoarece nu sunt certuri. Există o calmitate și o armonie extraordinare între noi. Comunicăm din priviri de multe ori și ne simțim reciproc când unul are ceva pe suflet", spune Andreea.

Andreea și Victor, vacanță de vis în Laponia

De curând, Andreea Bălan, Victor Cornea, dar și cele două fetițe ale artistei au fost în Laponia, acolo unde și-au petrecut timpul liber. Cei doi nu s-au ferit să își arate iubirea pe rețelele sociale, iar cei doi au postat mai multe imagini în care se sărutau și se îmbrățișau.

Cei doi formează un cuplu de câteva luni și sunt de nedespărțit. La scurt timp după ce s-au ivit zvonurile că vrea să locuiască în aceeași casă cu partenerul său, Andreea Bălan a făcut un tur al vilei pe care o deține în Pipera.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net