Andreea Bălan este în culmea fericirii. Artista este cât se poate de mândră de iubitul său, Victor Cornea

Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Cornea (30 de ani) formează deja un cuplu de ceva vreme și într-un interval scurt au reușit să devină unul dintre cele mai apreciate și iubite perechi din lumea mondenă a țării noastre. Cei doi par să fie mai fericiți ca niciodată împreună!

Andreea Bălan are de ce să fie mândră de Victor / foto: arhiva
Andreea Bălan are de ce să fie mândră de Victor / foto: arhiva

Dacă acum mai puțin de o săptămână, Andreea Bălan și Victor Cornea au mers, împreună cu cele două fiice ale artistei, Clara și Ela, în Laponia, un vis devenit realitate, acum deja celebrul cuplu are încă un motiv imens de bucurie. 

Victor Cornea, numit „jucătorul de tenis al anului” de Primăria Sibiu

Primăria Sibiu i-a premiat pe cei mai buni sportivi şi antrenori şi cele mai bune echipe sibiene în sezonul competiţional 2021-2022. Potrivit primarului Astrid Fodor, premiile au avut o valoarea totală de 126.000 de lei.

Printre ei s-a aflat și iubitul Andreei Bălan, Victor Cornea. El a câștigat premiul „Jăcătorul de tenis al Anului”

„Am acordat sportivilor şi antrenorilor sibieni premii pentru rezultatele onorante obţinute în primul sezon competiţional care s-a putut desfăşura după pandemie, în 2021-2022. Această recunoaştere publică a excelenţei în sport este modul nostru de a încuraja performanţa continuă, pe lângă faptul că asigurăm prin proiecte concrete şi infrastructura necesară pentru aceasta. Cele 36 de premii pe care le-am acordat astăzi au fost importante şi ca valoare, însumând 126.000 de lei”, a spus Astrid Fodor, citată de News.ro. 

Victor Cornea are un fiu de 10 ani

Se pare că Victor Cornea, despre care până recent nu se știa, a dezvăluit că are un copil în vârstă de 10 ani, numit Luca, despre care nu a vorbit până acum și pe care l-a păstrat în intimitate.

Conform informațiilor de pe cancan.ro, partenerul Andreei Bălan l-a prezentat deja pe fiul său artistei, precum și fetițelor acesteia din căsătoria anterioară cu George Burcea.

Recent, Andreea Bălan a organizat o petrecere specială pentru fiica sa cea mare, Ella, care a împlinit 7 ani. La această sărbătoare a fost prezent și fiul lui Victor Cornea, Luca, demonstrând o posibilă apropiere între membrii familiilor.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…

O relație bună care nu a mai mers

Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu.

Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin.

Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei (n.r. Andreea Bălan, actuala iubită a lui Victor Cornea). Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net