Andreea Bălan și Corina Caragea, așa cum nu le-ai mai văzut! Ce au făcut cele 2 vedete

SOS Satele Copiilor România a lansat vineri, 15 decembrie audiobook-ul , „Povești care fac bine”, dedicat aniversării primilor 30 de ani de activitate în sprijinul copiilor vulnerabili.

image

Audiobook-ul cuprinde 30 de povești pentru copii clasice, povești care au fost donate de scriitori românii sau din antologia scrisă de copiii din programele SOS și care sunt interpretate de vedete, ale scenei muzicale sau ale televiziunii, precum Andreea Bălan, Marius Moga, Andreea Bănică, Corina Caragea, Alexandra Ușurelu, Ioana Cosma, Ciprian Marica, Călin Goia, Radu Andrei Tudor și mulți alții. Audiobook-ul „Povești care fac bine” este disponibil online pe site-ul SOS Satele Copiilor România.

Ideea colecției de povești a pornit de la dorința de a încheia anul aniversar cu un dar pentru toți copiii din programele SOS și pentru toți cei care susțin misiunea SOS Satele Copiilor România, aceea de a le oferi o copilărie frumoasă fiecărui copil. Poveștile sunt farmecul copilăriei și sunt cele care, preț de câteva minute, pot să ne facă pe noi toți să uităm de griji, să zâmbim și să ne bucurăm de lumea colorată și fantastică a cărților.

Totodată, poveștile sunt și o ocazie prin care oamenii de bine se pot alătura Familiei SOS, printr-o donație de doar 4 euro lunar, pentru copii – SMS MAMA la 8864.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net