Andreea Esca, încă o imagine emoționantă din copilărie. Ce au observat fanii: „Bucată ruptă din tine”

28 octombrie 2024 12:58   Vedete românești

Andreea Esca, în vârstă de 52 de ani, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Una dintre cele mai cunoscute și aclamate prezentatoare de știri din România, care și-a început cariera la Pro TV în urmă cu aproape 30 de ani, are o frumoasă comunitate de fani pe social media, acolo unde împărtășește momente importante din viața ei. De această dată, ea a publicat o fotografie din copilărie cu mătușa și verișoara ei, iar fanii ei au observat imediat un detaliu emoționant.

Zâmbetul Andreei Esca a rămas același. Poate fi considerat marcă personală a vedetei TV. De la părinți, știrista nu a moștenit doar trăsăturile fizice, ci și valorile și principiile care au ghidat-o în viață și carieră. De altfel, Andreea Esca a avut o copilărie frumoasă, dovadă fiind chiar imaginile pe care le publică de când era mică.

Recent, prezentatoarea TV a publicat o fotografie cu verișoara și mătușa ei, realizată, bineînțeles, pe când era încă mică. În timp ce îl sărbătorea pe Sfântul Dumitru alături de cei dragi, pe 26 și 27 octombrie, ea și-a amintit de bunicul ei, care a fost botezat după sfânt.

O altă duminică! În curte la un Dumitru. La bunicul. Cu sora tatălui meu și cu verișorul Horațiu”, este mesajul scris de Andreea Esca în dreptul imaginii publicate pe pagina sa personală de Instagram.

„Bucată ruptă din tine”

Internauții au recționat imediat în secțiunea de comentarii. Pe lângă faptul că vedeta a fost lăudată că are același zâmbet că atunci când era copilă, unii au observat imediat și asemănarea dintre Andreea Esca și fiica ei, Alexia Eram.

„Același zâmbet și astăzi... La fel Alexia și Aris”, „Alexia, bucată ruptă din tine”, „Superbă imagine!”, „Același zâmbet minunat!!!”, „Frumoase amintiri”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

La începutul acestui an, prezentatoarea TV a făcut destăinuiri pe rețelele de socializare despre copilăria sa și despre cum a crescut o bună perioadă din viață: 

Ce copilărie a avut, de fapt, Andreea Esca

„Tata era în București, deci acasă, doar o zi pe săptămână (că sâmbăta nu era liberă), deoarece lucra la Cernavodă. Așadar, mama era singură cu mine, aproape tot timpul. Iar când făcea de gardă, fiind asistență medicală de sala de operații, la Institutul Oncologic Fundeni, pentru că stăteam aproape de spital, avea voie să doarmă acasă, și dacă apărea o urgență o sunau (pe fix).

Asta mi-am amintit. De mama, care venea și mă trezea, brusc, la orice oră din noapte: Andreea, e urgențǎ! Că doar nu mă putea lăsa singură în apartament, noaptea, la vârsta aia. În doi timpi și trei mișcări eram îmbrăcată și în mașină. Câteodată luam și cățelul, ca să nu rămână singur, să latre, și să deranjeze vecinii. Forja mama Dacia roșie că focul, pe numele ei Muțica… și dădea și drumul casetofonului pe baterii, aflat pe scaunul din față, de unde ne trezea caseta cu Abba sau Iglesias, și odată eram în sala de operații. Nu-mi amintesc să mă fi deranjat aventura aceasta, dimpotrivă, eram ca într-un film de acțiune. 

Și mi se părea și extraordinar de interesant să văd operații pe viu… nu la televizor. Atunci nu realizăm că poate era ciudat ce trăiam, așa eram noi… Acum însă, înțeleg de ce toată viața mi-a plăcut adrenalina. De ce mă îmbrac în 5 minute și de ce aș pleca oricând, oriunde, cu entuziasm, fără să clipesc. Dar și de ce mă plictisesc lucrurile prea normale…

Înainte să intru în jurnal, în fiecare seară ador în sinea mea ceea ce ar putea suna ca o amenințare pentru mulți! Regizorul de platou, care intră în cabina de machiaj, puțin agitat, și zice: Andreea, 5 minute! sau Andreea, 3! Cum bine a zis, azi, Anita, editorul jurnalului: Tu ai fost de mică pregătită de emisie! Mulțumesc, Mama!

Mai multe